Connect with us

technokrata

Sun Partner Advantage Program a független szoftvergyártók számára

Laptop

Sun Partner Advantage Program a független szoftvergyártók számára

A Sun Microsystems a független szoftverszállítók (ISV-k) számára – Sun Partner Advantage néven – új kezdeményezést; együttműködési és közös üzleti terjeszkedést segítő kibővített lehetőségeket alakított ki.

A vállalat célja, hogy a programot hamarosan a viszonteladókkal, a rendszerintegrátorokkal és az OEM-gyártókkal is megossza. A Sun Catalyst és iForce kezdeményezéseihez hasonló ISV-programok tapasztalataira alapozva az új Sun Partner Advantage Program elsőként az ISV-közösséget célozza meg, könnyen és gyorsan elérhetővé téve a Sun technológiáira épülő megoldásokhoz szükséges segédeszközöket. A független szoftvergyártók több mint húsz új oktatási, technológiai, értékesítési és marketinglehetőségből választhatják ki a nekik leginkább megfelelőt. A program első fázisa a Solaris 10 operációs rendszerhez és más Sun platformokhoz illeszkedő alkalmazások fejlesztéséhez, marketingjéhez és értékesítéséhez kínál átfogó megoldást azzal a céllal, hogy a partnerek csökkenthessék a piacra jutás idejét, kibővíthessék értékesítési lehetőségeiket, és növelhessék forgalmukat. Mindezt a Sun platformra épülő megoldások sikeres kifejlesztéséhez és rendszerbe állításához szükséges segédeszközökkel teszi.

„A Sun a kezdetektől fogva töretlen innovációra törekedett, és arra, hogy a számítógépipart lázba hozó technológiai megoldásokat dolgozzon ki” – mondja Hegedüs Gábor. „A Sun ugyanezzel az innovatív hozzáállással, a partneri kapcsolatok megújítására törekedve alakította ki az Advantage programot.”

Az alulról építkező és a partnerek közvetlen visszajelzéseit messzemenően figyelembe vevő program egyszerű, ugyanakkor rugalmas többszintű felépítésével biztosítja, hogy minél inkább elkötelezett egy adott partner, annál több pluszszolgáltatásban részesül a Sun felől. A dinamikus program a sokrétű alapszintű lehetőségek mellett további, magasabb szintű támogatást is kínál az ISV-knek. Egyes részprogramok konkrét műszaki együttműködésen alapulnak, míg másokban csak meghívásos alapon lehet részt venni.

Annak érdekében, hogy az ágazati megoldások fejlesztőit is bevonják, a Sun rövidesen beindítja az Industry Advantage Track nevű, a főbb iparágakat megcélzó részprogramot, amely széles körű technológiai, értékesítési és marketingmegoldásokkal igyekszik kiszolgálni a fontosabb ágazati vertikumok fejlesztési igényeit. Ezáltal lehetővé teszi, hogy az ISV-k egy kiemelt köre az Advantage programot még jobban hasznosíthassa, további marketingsegédletekhez juthasson, és igénybe vehesse a Sun jól képzett ágazati értékesítési szervezetének, iparági szakértői központjainak és fejlesztőinek segítségét. Az Industry Advantage Track fokozatos bevezetése az év végén indul.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin