Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

Nero 7

A közismert CD/DVD-író szoftver generációs váltás előtt áll, de már most meg lehet tekinteni, milyen lesz a megújult alkalmazás.

A szeptember 2-a és 7-e között megrendezésre kerülő berlini IFA 2005 kiállításon sok új elektronikai eszközzel találkozhatnak a látogatók (például a Philips e-papírjával vagy a Samsung 2 méternél is nagyobb képátlójú plazmakijelzőjével). A bemutató keretei között érhette az első benyomás az embereket az Ahead német szoftverfejlesztő cég készülő új programjáról, a hetes Nero-ról is. Habár egyelőre még csak bétaváltozat létezik az alkalmazásból, az már a demonstráció során igen szépen teljesített, állítják a források.

Lássuk az újdonságokat. A kezelői felület valamelyest megváltozik, néhány vezérlőgomb ismét más helyet kap, mint a hatos változatban, mindezt azon célból, hogy még használhatóbb legyen a Nero, állították a fejlesztők a bemutató során. Annak érdekében, hogy jobban elkülönüljenek a Nero Suite komponensei, különböző színeket használtak. Kiderült továbbá, hogy a Blu-Ray technológiájú korongokat (BD) is képes lesz kezelni a szoftver hetes verziója.

Az Ahead oldalán regisztrált felhasználók már letölthetik a web demót. További információk a boltokba október 13-a körül kerülő szoftverről és screenshotok az alábbi linken találhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés