Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Canon Digital IXUS fényképezőgépek

Laptop

Vadonatúj Canon Digital IXUS fényképezőgépek

A Canon a Digital IXUS sorozat három új fényképezőgépét jelentette be.

A Digital IXUS 750, a Digital IXUS 55 és a Digital IXUS i zoom – a korábbi IXUS-modellekhez hasonlóan – elbűvölő megjelenésükkel, és a többi Canon-fényképezőgép elismertségét nagyban meghatározó fejlett optikai technológiákkal minden bizonnyal folytatják az IXUS-sorozat eddig elért sikereit.


Az új digitális fényképezőgépek ismét továbblépést jelentenek az 1996. májusában bejelentett IXUS, illetve a 2000. májusában megjelent Digital IXUS által meghatározott formatervezési koncepcióhoz képest. A Digital IXUS 750 és a Digital IXUS i zoom új értelmet adnak a lekerekített formavilágnak, míg a Digital IXUS 55 szinte ˝megbolondítja˝ az eredeti IXUS híres ˝doboz és kör˝ megjelenését azzal, hogy a fejlesztők egy csillag alakú motívumot terveztek az optika köré.

A zászlóshajó, a Digital IXUS 750 felbontása 7,1 megapixel, míg a Digital IXUS 55 és a Digital IXUS i zoom 5 megapixelesek. A Canon mindhárom új gépében már a DIGIC II képfeldolgozó processzor működik, megnőtt az LCD kijelzők mérete, és több beépített funkciójuk van, mint a korábbi modelleknek. Mindegyik készülék rendelkezik optikai zoommal – ami a Digital IXUS i sorozat esetében újdonság. A Digital IXUS 750 és a Digital IXUS 55 nemcsak vékony és stílusos, de több lehetőséget kínál a felhasználónak a kreatív fotózásra a kiterjesztett felvételi módok és speciális effektusok segítségével. A Digital IXUS i zoom négy lenyűgöző színben kerül piacra , és egy hasznos dokkoló állomás is tartozik hozzá. Ez utóbbi leegyszerűsíti a gép akkumulátorának feltöltését, a képek nyomtatását, a képáttöltést, valamint a TV-re és házimozi-rendszerre való kapcsolódást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés