Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

Laptop

Ügyfélkapcsolati megoldások Linux platformon

A Siebel Systems is támogatja a Novell SUSE LINUX Enterprise Servert.

A Siebel Systems, az ügyfélkapcsolati megoldások szolgáltatója és a Novell a LinuxWorld konferencián bejelentették, hogy kiemelt támogatást nyújtanak a Siebel üzleti alkalmazások és a Novell SUSE LINUX Enterprise Server 9 együttműködéséhez. A két cég számos kiegészítő ajánlata tovább segíti a kulcsfontosságú Siebel alkalmazások nyílt forráskódú platformokra történő telepítését, megbízható vállalati szintű támogatás és rugalmasan kiválasztható hardver konfigurációk mellett.

„A Novellel közösen fejlesztett alkalmazások segítségével a Siebel ügyfelei is kihasználhatják a Linux platform előnyeit” – nyilatkozta Skip Bacon, a Siebel Systems technológiáért felelős alelnöke. „Így minden ügyfelünk számára elérhetővé válnak a szabványalapú számítástechnikai technológiák. A SUSE LINUX integrált felügyeleti képességei megkönnyítik a Siebel rendszereket használó rendszergazdák munkáját [..].”

A Siebel Systems termékfejlesztési csoportja a Novell mérnöki szervezetével közösen dolgozik azon, hogy a Siebel ügyfelei is kihasználhassák a Novell teljes mértékű támogatását élvező Linux platform előnyeit. A kibővített fejlesztési együttműködés keretében támogatást biztosítanak a szabványalapú számítástechnikai megoldások elérhetőségére, és a Siebel alkalmazáscsomagok optimalizálására. Az eredmény várhatóan a legmagasabb szintű üzleti követelményeknek is megfelel – mind teljesítmény, mind skálázhatóság terén-, alacsonyabb költségszintet eredményezve.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés