Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson Perfection 4490 Photo lapolvasó

Laptop

Epson Perfection 4490 Photo lapolvasó

Az új Epson Perfection 4490 Photo jellemzője a természetes digitalizálás, amely még a régi képeket is újjávarázsolja.

A 4.800×9.600 ppi beolvasási felbontás a legfinomabb részleteket is visszaadja, az eredeti anyag korától függetlenül. A digitális ICE technológia automatikusan kiszűri a tökéletlenségeket, például a kép felületén az évek során keletkezett karcolásokat vagy felgyülemlett port.


Az eredeti anyagnak megfelelő, automatikus beállítás különösen kényelmes. Az Epson Perfection 4490 Photo azonnal felismeri, hogy az eredeti kép monokróm vagy színes, illetőleg negatív vagy pozitív. A Perfection 4490 Photo – melynek ajánlott ára 279 euró – a maga kategóriájában az egyetlen olyan eszköz, amely digitális ICE technológiával rendelkezik. A készülékhez 30 lap befogadására alkalmas, opcionális dokumentum-adagoló is beszerezhető. A Perfection 4490 Photo a többi Epson lapolvasóhoz hasonlóan lehetővé teszi képek, diák, 35 mm-es negatívok és közepes formátumú filmek beolvasását, valamint szövegek egyszerű továbbfeldolgozását. A termékhez mellékelt, komplett szoftvercsomag az Epson Creativity Suite, Adobe Photoshop Elements 3.0 és ABBYY Fine Reader Sprint 6 lapolvasó és feldolgozó eszközöket tartalmazza.

A nyomtató 2005 szeptemberétől vásárolható meg a boltokban.

Az Epson Perfection 4490 Photo főbb jellemzői:
-A digitális ICE technológia automatikusan eltávolítja a port és a karcolásokat a képekről és filmekről
-Integrált diaolvasó diakockák és negatívok beolvasásához (12 darab 35mm-es negatív, 4 darab 35mm-es dia vagy 1 darab közepes formátumú, maximum 6×12 centiméteres filmszalag számára)
-4.800×9.600 ppi képfelbontás
-Beolvasás PDF formátumba, e-mailbe és másolás egyetlen gombnyomással
-Komplett, képolvasó és feldolgozó szoftvercsomag: Epson Creativity Suite, Adobe Photoshop Elements 3.0 és ABBYY Fine Reader Sprint 6
-Nagy sebességet biztosító USB 2.0 csatlakozás
-30-lapos DIN A4 formátumú automatikus papíradagoló (opcionális)
-Ár: 69.490 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés