Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Color LaserJet 2600n: rendkívül olcsó színes lézernyomtató

Laptop

HP Color LaserJet 2600n: rendkívül olcsó színes lézernyomtató

Az új HP Color LaserJet 2600n lehetővé teszi a kisvállalkozások és az egyéni nyomtatóhasználók számára a színes kommunikáció forradalmasítását és marketing anyagok házon belüli készítését ragyogó színekkel.


A HP Color LaserJet 2600n nyomtató kedvező áron kerül értékesítésre, könnyen használható és kiemelkedően csendes üzemelésű. A hálózati használatra felkészített színes lézernyomtató a kisvállalkozások számára lényeges szolgáltatásokat kínál. A HP LaserJetek hagyományos megbízhatósága révén a HP Color LaserJet 2600n konzisztens színminőséget biztosít, amely segítségével kiváló üzleti dokumentumok készíthetők.

Legfontosabb jellemzők:
-Az első hálózati képességgel is ellátott Color LaserJet ezen az árszinten
-A HP ImageREt 2400 nyomtatási minőség és a percenként 8 színes oldalnyi sebesség ideális páros egyéni felhasználóknak és kisebb munkacsoportoknak egyaránt
-A négy mindent magába foglaló, konzisztens színminőséget biztosító Smart nyomtató kazetta segítségével, hatásos dokumentumok készíthetők marketing és promóciós célokra.
-Különlegesen csendes nyomtatás, amely még kisméretű/személyi irodai környezetekben sem zavaró
-Beépített hálózati képesség és nagysebességű USB 2.0 csatlakoztathatóság
-Kényelmes, helytakarékos kivitel, a kisméretű munkaterületek számára
-Magyar kezelőfelület és szoftverek
-Ajánlott fogyasztói ár: 99.990 forint (ÁFA-val)
-Elérhetőség: 2005. július 1.

Kompatibilis kellékek
A HP Color LaserJet 2600n nyomtatót színenként 2.000 oldal színes és 2500 oldal kapacitású fekete festékkazettákkal szállítjuk, amelyekkel a vételár jelentős része lenyomtatható. A HP Smart nyomtatási technológiát alkalmazó HP Color LaserJet nyomtatókellékek és nyomtatók a nyomtatási igények széles skáláján történő együttműködésre, a konzisztens kiváló eredmények biztosítására lettek tervezve.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés