Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech Identity Headphones for MP3

Laptop

Logitech Identity Headphones for MP3

A Logitech MP3-hoz gyártott Identity Fejhallgatói erőteljes audio hangzást biztosítanak, formavilágukat tekintve pedig kicsik és könnyűek.


Ezek a fejhallgatók minden eddiginél testreszabottabbak – négy cserélhető színes burkolatuk van, ezáltal az árnyalatokat és stílusokat a zene és a hangulat szerint lehet kombinálni.

A Logitech Identity Headphones for MP3 fejhallgatók kettős neodímium membránokkal működnek, amelyek tökéletes, széles skálájú hanghatást biztosítanak. Tartozik hozzájuk egy fej-mögötti illeszték is, amelynek köszönhetően hosszú használatnál sem lép fel kényelmetlenség.

˝A Logitech olyan termékcsaládot hozott létre, amely megadja a felhasználók számára a teljes választási szabadságot, ha mobil zenelejátszókhoz keresnek fejhallgatókat. Az MP3-hoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatók használatával az összegabalyodott vezetékek problémája a múlté, és a zenehallgatáshoz többé nem kell úgy éreznünk magunkat, mintha pórázra lennénk kötve. A Sport és az Identity elnevezésű termékek az aktív felhasználók számára ideálisak, valamint azoknak, akik divatot akarnak diktálni a fejhallgatójukkal. Mindhárom új fejhallgató garantálja a kiváló hangminőséget, emellett kényelmesen illeszkedik˝ – nyilatkozta Ray Weikel, a Logitech Audio Business Unit termékmarketing igazgatója.

A Logitech Identity Fejhallgatók szeptembertől kaphatók az Egyesült Államokban és Európában. Ajánlott fogyasztói ára 39,99 dollár lesz, Magyarországon még nincs végleges ár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés