Connect with us
Hirdetés

technokrata

Multifunkciós színes Epson lézernyomtató újdonságok

Laptop

Multifunkciós színes Epson lézernyomtató újdonságok

Két új, vállalati felhasználóknak szánt multifunkciós nyomtatót mutat be az Epson: az új modellek a piac első színes multifunkciós készülékei közé tartoznak.

Gazdag szolgáltatásaiknak köszönhetően kiváló megoldást nyújtanak kisebb irodáknak és munkacsoportoknak. A helytakarékos készülékek gyors, látványos és költséghatékony munkát végeznek a színes lézernyomtatóktól megszokott minőségben, legyen szó akár fénymásolásról, faxolásról, vagy nyomtatásról. A versenyképes árú Epson AcuLaser CX11N és a Epson AcuLaser CX11NF 2005. július 1-től kaphatók Magyarországon..


Az Epson készülékei gyorsabbak a jelenleg forgalomban lévő típusok java részénél. Fekete-fehér nyomtatás esetén elérheti a 25 oldal/perces, színes esetén az 5 oldal/perces sebességet. Mindkét készülék hamar végez az első oldallal: fekete-fehérben 9 másodperc, színesben 17 másodperc alatt.

Az AcuLaser CX11NF nemcsak kiváló nyomtatásra, másolásra és képbeolvasásra képes, hanem teljes körű faxfunkciókat is nyújt. Az AcuLaser CX11N sorozat egyszerűen integrálható összetett munkakörnyezetekbe is, hiszen alapkiépítésben fel van szerelve nagysebességű USB 2.0 porttal és Epson Net 10/100 Base TX Ethernet hálózati csatlakozóval. Így a felhasználók az iroda bármely pontjáról beolvashatják és kinyomtathatják a dokumentumokat.

Az AcuLaser CX11N és az AcuLaser CX11NF könnyen használható és felügyelhető. Nagy, megvilágított LCD kijelző található rajtuk, így egy szempillantásra leolvasható a készülék állapota, például a toner fogyása. A termékcsalád ideális megoldás kis irodák számára.

Az elkészült lapokat összegyűjtő tálca minden oldalról jól hozzáférhető. A készülék 680 lap befogadására alkalmas, így nagy oldalszámú összefüggő nyomtatási feladatok kezelésére is kiváló. Az AcuLaser CX11NFC típushoz egy speciális kialakítású, nagyon biztonságos szekrény is tartozik, amely nagyszerű tárolási lehetőséget nyújt.

Hatékony dokumentumbeolvasás és -kezelés
A mellékelt Epson üzletiszoftver-csomag segítségével professzionális megjelenésű színes dokumentumok készíthetők. Az Epson üzleti szoftverekkel a beolvasott fájlok és képek is könnyen, rugalmasan kezelhetők. Be lehet velük olvasni például a névjegykártyákat is. Az integrált szövegfelismerő szoftverrel a beolvasott dokumentumok továbbfeldolgozható szöveggé alakíthatók. Az Epson üzletiszoftver-csomagot az archiváló program teszi teljessé.

Karsten Jahn, az Epson Deutschland GmbH termékmarketing-menedzsere szerint: ˝Az Epson alapos ismeretekkel rendelkezik a nyomtatótechnológiák terén – most ezeket az ismereteket a multifunkciós szektoron belül, a színes lézeres eljárásra is alkalmazzuk. Az AcuLaser CX11N termékcsaládban egyesítjük a színes lézernyomtatóink és a lapolvasóink alapját alkotó technológiák képességeit. Kivételesen kedvező árainkkal azt is el szeretnénk érni, hogy vezető gyártóvá váljunk a színes többcélú nyomtatók piacán. Egyetlen készülék formájában teljes körű, professzionális szintű megoldást nyújtunk a kisvállalatoknak˝.

Az Epson AcuLaser CX11N legfontosabb jellemzői:
-Fekete-fehér és színes lapolvasás, másolás és nyomtatás egyetlen eszközzel
-Kompakt kivitelű multifunkciós készülék
-Elsőrangú képminőség
-Kiváló minőségű, megbízható és takarékos nyomatok az Epson AcuBrite tonernek köszönhetően
-Gyors nyomtatás és másolás (fekete-fehér: 25 oldal/perc, színes: 5 oldal/perc)
-Az első oldal nyomtatás esetében 9, másolás esetében 12 másodpercen belül elkészül
-680 lapos papírkapacitás
-Széles körű szabványos csatlakozási lehetőség 10/100 Base Tx Ethernet hálózati csatlakozóval és Hi-Speed USB (2.0) porttal
-Windows- és Mac-kompatibilis
-Ingyenes színes dokumentumsablonok és hálózati lapolvasószoftver
-Méretek: szélesség: 460 milliméter, mélység: 467 milliméter
-Kibocsátási dátum: 2005. július 1. (Epson AcuLaser CX11N)
-A CX11N bruttó kiskereskedelmi ára: 219.000 forint.

Az Epson AcuLaser CX11NF legfontosabb jellemzői:
-Az Epson AcuLaser CX11N szolgáltatásain túlmenően ez a készülék faxfunkciót is nyújt
-A CX11NF bruttó kiskereskedelmi ára: 245.000 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés