Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egészségügyi informatikai megoldások a Synergontól

Laptop

Egészségügyi informatikai megoldások a Synergontól

A Synergon Informatika Rt. üzleti partnerével, a Novodata Rt.-vel olyan megoldásokat mutatott be Miskolcon az észak-magyarországi régió egészségügyi intézményei, elsősorban kórházak számára, melyek segítségével hatékonyabbá és költségkímélőbbé tehetik informatikai rendszerüket.

A május végén lezárult sikeres Önkormányzati Roadshow után a Synergon Önkormányzati és Egészségügyi Üzletága ismét országos roadshowra indult, ezúttal egészségügyi megoldásokkal. A rendezvénysorozat második állomásán, Miskolcon, az észak-magyarországi régió megyéiben működő kórházak főigazgatói, orvosigazgatói illetve gazdasági igazgatói tekintették meg bemutatónkat.

A témák között szerepelt a Synergon Inforend rendszerének részletes bemutatása, mely során a már jól működő rendszer élő demo változatát is kipróbálhatták az érdeklődők.
A Novodata Rt. gyógyszer gazdálkodási rendszerét ismertette a résztvevőkkel, mely szervesen kapcsolódik az Inforend termékhez. A bemutatott informatikai- és kommunikációs szolgáltatások az intézmények szolgáltatási szintjének emelésén túl, konkrét bevételhez juttatják üzemeltetőiket.

A rendezvényen tíz észak-magyarországi egészségügyi intézmény képviselője vett részt. A legnagyobb érdeklődés az Inforend bemutató mellett azt az esettanulmányt kísérte, amelyet Somogyi József, a Nyírő Gyula Kórház informatikai igazgatója tartott. 2004-ben a Synergon Informatika Rt. nyerte meg a Fővárosi Önkormányzat Nyírő Gyula Kórház integrált informatikai rendszerére kiírt közbeszerzési pályázatot. A projekt tartalmazta a számítógépes hálózat kiépítését a munkaállomásokkal együtt, az orvosszakmai rendszer (Inforend) és gazdálkodási rendszer kiépítését, valamint hat évre szóló magas szintű rendelkezésre állást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés