Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világvonal Előhívószám a Magyar Telekomtól

Laptop

Világvonal Előhívószám a Magyar Telekomtól

Közlemény a Magyar Telekom Rt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2005. június 27-ei hatállyal módosítja a telefonszolgáltatásra vonatkozó Általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

A Magyar Telekom Rt. új nemzetközi szolgáltatásaként bevezetésre kerül a Világvonal Előhívószám szolgáltatás (Törzsrész II. fejezet 2. pont, Függelék III. fejezet, 11. pont, Függelék V. fejezet 2.12. pont).

A szolgáltatás a 1714-es előhívószám, a nemzetközi előhívószám (00), a hívott ország országkijelölő száma, továbbá a hívott szám tárcsázásával vehető igénybe. A Világvonal Előhívószám szolgáltatást a Magyar Telekom egyetemes szolgáltatási területén a digitális kapcsolóközpontokhoz csatlakoztatott ügyfelek vehetik igénybe. A szolgáltatás belépési, kapcsolási és havidíjmentes, mindössze az adott hónapban teljesített forgalom kerül kiszámlázásra másodpercalapon az alábbi díjtáblázat szerint:

A díjzónákhoz tartozó országok pontos besorolását a telefonszolgáltatásra vonatkozó ÁSZF V. Függelékének 2.12. pontja tartalmazza.

Aki a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhet. Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2005. június 27-étől megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; valamint az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.

Az árak az áfát tartalmazzák.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés