Connect with us

Hirdetés

technokrata

Személyi változások a Revolution Software-nél

Laptop

Személyi változások a Revolution Software-nél

A kinevezéstől a Revolution elsősorban az árbevétel növekedését várja.

Az ügyviteli szoftverpiac domináns szereplőjeként számon tartott Revolution Software új pozíció létrehozásával kívánja megvalósítani a cég marketing- és kereskedelmi tevékenységének összehangolását.

2005. májusától Kustos Ferenc tölti be a Revolution Software kereskedelmi- és marketing igazgatói pozícióját. A korábban a marketing igazgatói pozíciót ellátó szakember fő feladatai közé tartozik mostantól a Revolution kereskedelmi osztályának irányítása és bővítése is, valamint a cég ügyviteli termékeinek, elsősorban a saját fejlesztésű Iroda++ ügyviteli-, és a Microsoft Navision vállalatirányítási rendszerek értékesítésének felfuttatása, valamint az üzleti elemzések és az általános üzletfejlesztési stratégiák kialakítása is.

Kustos Ferenc szakmai pályafutását a Procter&Gamble-nél kezdte. Ezt követően a Danone Kft. senior brand menedzsereként, majd a CVO Group marketing és kommunikációs menedzsereként dolgozott, ahol a marketing és kommunikációs stratégia fejlesztése, valamint a hat országra kiterjedő helyi marketingcsapat szakmai irányítása volt a feladata. 2002-től a Revolution Software marketing menedzseri, majd marketing igazgatói posztját töltötte be.

Kinevezésétől a Revolution elsősorban a cég marketing és kereskedelmi tevékenységének még hatékonyabb összehangolását, a rendszeres piacszondázások eredményeinek termékfejlesztésbe és értékesítésbe való átfordítását, valamint új piaci szegmensek – az állami, önkormányzati szektor – bekapcsolásával az árbevétel növekedését várja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés