Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezetéknélküli IP-telefonok a 3Comtól

Laptop

Vezetéknélküli IP-telefonok a 3Comtól

A 3Com és a Uniden America, a vezeték nélküli fogyasztói elektronikai termékek gyártója, bejelentette, hogy megállapodást kötött a vállalati felhasználásra alkalmas, Voice over Internet Protocol (VoIP), vezeték nélküli, többvonalas telefonok forgalmazására vonatkozóan.

A Uniden vezeték nélküli technológiáját és a 3Com IP-telefonrendszerét tartalmazó többvonalas IP telefonok a fix egységtől akár 305 méter távolságról is működnek. A közös fejlesztés biztosítja a 3Com NBX IP-telefonrendszerével történő szoros integrációt, lehetővé téve több száz funkció mobil elérését. A 3Com NBX IP-telefonrendszer célja mindig is az volt, hogy költséghatékony, mégis korszerű jellemzőket tartalmazó megoldást kínáljon a kis- és középvállalatok számára. Ezt egészítették ki a Uniden vezeték nélküli telefonok terén szerzett tapasztalatával, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az üzleti kommunikációjuk szó szerint lépést tart velük.

„A 3Com NBX IP-telefonrendszer már régóta piacvezető a kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett költséghatékony megoldások terén” – mondta Greg Zweig, a 3Com senior termékmenedzsere. „A Uniden vezeték nélküli területen szerzett szakértelme és a 3Com IP-platform ötvözete révén az ágazat első, kis- és középvállalatok számára kifejlesztett, többvonalas, vezeték nélküli IP-telefonját kínáljuk. Egyesített szakértelmünk hozzájárul ügyfeleink termelékenyebb munkahelyi környezetének kialakításához. A 3Com továbbra is biztonságos, konvergált hálózati megoldásokat kínál kommunikációs platformok és üzleti tevékenységek számára.”

A Unidenről
A Uniden America Corporation, a japán székhelyű Uniden Corporation észak-amerikai leányvállalata. Vezeték nélküli fogyasztói elektronikai termékeket: vezeték nélküli telefonokat, üzleti telekommunikációs rendszereket, hálózati és adattermékeket, Bearcat szkennereket, FRS/GMRS rádiókat, tengerészeti rádiókat és egyéb személyi kommunikációs termékeket gyárt és forgalmaz. A Fort Worth-i, texasi székhelyű Uniden márkakereskedőkön és forgalmazókon keresztül értékesíti termékeit Észak-, Közép- és Dél-Amerika-szerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés