Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozik a SyncMaster 173P plus

Laptop

Bemutatkozik a SyncMaster 173P plus

A Samsung Electronics legújabb, 17˝ képátlójú LCD monitorja, a 173P plus minden eddiginél magasabb kontrasztaránnyal rendelkezik. A készülék augusztustól hazánkban is kapható lesz.

Az új modell a tavaly bemutatott SyncMaster 173P monitor utódja. A most bemutatott 173P plus elődje vonásait örökölte. A valódi alumíniumból készült káva és a kifinomult design harmóniáját – a ki-bekapcsoló gombot leszámítva – nem töri meg egyetlen kezelőszerv sem, hiszen az első modellhez hasonlóan a 173P plus beállításai is a MagicTune nevű szoftveren keresztül vezérelhetőek. A monitort a Samsung ellátta a MagicColor technológiával is, a személyre szabott színélmény érdekében. A 173P plus a világ legmagasabb kontrasztarányú monitorja, melynek köszönhetően képe szemmel láthatóan tisztább és élénkebb, mint más LCD-monitoroké.

A kontrasztarány a képernyő legsötétebb és legvilágosabb pontja közötti különbséget jelenti. Minél magasabb ez az érték, a monitor képét annál ragyogóbbnak, tisztábbnak látjuk. Míg a piacon kapható 17” LCD-monitorok átlagos kontrasztaránya 400:1 – 500:1, addig a Samsung 173P plus kontrasztaránya 1500:1.

A 173P plus 8 milliszekundumos válaszideje ideálissá teszi a monitort az olyan akciódús tartalmak tökéletes megjelenítésére, mint a számítógépes játékok és a DVD-filmek.

A 8 milliszekundumos válaszidő és az 1500:1 kontrasztarány külön-külön is a csúcskategóriába sorolnák az új modellt. A két kimagasló érték egy készülékben való egyesítése azonban már egyszersmind az iparág fejlődésében is hatalmas lépésnek számít.

A SyncMaster 173P plus egyéb specifikációi, a 270 cd/m2 fényerő, a 178 fokos, széles látószög és az 1280×1024 pixeles maximális felbontás szintén önmagukért beszélnek.

A Samsung új monitorába a MagicPivot funkció is belefért, amely a képernyő állásának automatikus érzékelése révén beállítja a megfelelő fekvő vagy álló kép helyzetet. Az intelligens gömbcsukló-rendszer révén a 173P plus az egyik legflexibilisebb LCD-monitor a piacon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés