Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újgenerációs HP Routing Switch

Laptop

Újgenerációs HP Routing Switch

A HP ProCurve Hálózati Üzletág most bemutatott új hardvertermékei egyszerűsítik a hálózati és az üzleti működést, javítják a teljesítményt és a biztonságot, valamint lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy még többet hozzanak ki hálózati infrastruktúrájukból.

A ProCurve Routing Switch 9400sl sorozat új generációs, nagy teljesítményű és port-sűrűségű, többrétegű kapcsolási és útvonalvezérlő hálózati megoldásai még a legkomolyabb hálózatok szükségleteit is kielégítik. A központi routing switchek gondoskodnak a meglévő beruházások védelméről: 32 portig támogatják a nagy sűrűségű, vonali sebességű (wire-speed) 10 Gigabit Ethernet (GbE) modulokat és IPv6-támogatást nyújtanakn. A Routing Switch 9408sl segítségével a hálózati rendszergazdák nagy teljesítményű, rugalmasan méretezhető, magas rendelkezésre állási szintű hálózatot építhetnek ki a kritikus alkalmazások támogatására és a vállalati eszközök védelmére.

˝Ahogy ügyfeleink hálózataik szélein is kezdik bevezetni a Gigabit technológiát, egyre nagyobb igény jelentkezik a rendezőszekrényhez és a hálózat magjához vezető nagy sávszélességű összeköttetések iránt˝ – nyilatkozta Ashley Snelling, az ADA Networks brit viszonteladó cég ügyvezető igazgatója.

˝A ProCurve Routing Switch 9408sl segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudjuk a kiforrott szoftveralkalmazásokat eljuttatni a felhasználó asztali gépére, ezzel időt takaríthatunk meg és növelhetjük a produktivitást. Ráadásul – mivel a ProCurve megoldás támogatja az új technológiákat, köztük vonali sebességen az IPv6 és a 10 Gigabit Ethernet szabványt és ingyenes szoftverfrissítést biztosít – ügyfeleinknek a körülmények változásával sem kell átalakítaniuk hálózatukat˝.

Az augusztusban piacra kerülő 9400sl sorozat átlagos konfigurációjának induló ára 140.000 euró.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés