Connect with us

Hirdetés

technokrata

Számalk: IBM RSS termékek Magyarországon

Laptop

Számalk: IBM RSS termékek Magyarországon

A Számalk Kereskedőház Rt. az IBM RSS termékek magyarországi disztribútora.

Az IBM Magyarországi Kft. és a Számalk Kereskedőház Rt. április 28-án disztribútori megállapodást írt alá az IBM RSS (Retail Sales Solutions) megoldásainak nagykereskedelmi értékesítésére. A megállapodás értelmében a Számalk Kereskedőház Rt az eddig közvetlenül vagy csak szűk egylépcsős értékesítési csatornában értékesített termékcsaládot egyetlen magyarországi disztribútorként képviseli a hazai piacon.

Az IBM RSS termékcsalád csúcsminőségű pénztárgép rendszereket, POS terminálokat és perifériákat valamint az Anyplace Kiosk termékeket képviseli, amelyek elsődleges felhasználója az élelmiszer és iparcikk kiskereskedelmi szektor, valamint szolgáltatók, gyógyszertárak, benzinkutak, vendéglátás és önkormányzatok.

Az RSS termékcsaládot eddig az IBM Magyarországi Kft. közvetlenül, illetve néhány megoldásszállító bevonásával értékesítette a magyarországi piacon. A most aláírt disztribútori megállapodással és a Számalk Kereskedőház Rt. viszonteladói partnereinek bevonásával erőteljesebb piaci jelenlét, valamint további piaci szegmensek (posta, bankok, egészségügy, oktatás) elérése válik lehetővé.

Csinos Tamás, az IBM Magyarország üzleti partnereiért felelős igazgatója a szerződés aláírásakor kiemelte: Az IBM Magyarország elkötelezett helyi partnerei mellett, akik legnagyobb része hazai kis- és középvállalat. Eddig közvetlenül importáltuk ezeket a termékeket, s ez a lépésünk szorosan illeszkedik stratégiánkba, hogy magyarországi partnereinket tovább erősítsük, forgalmukat növeljük, s új megoldások értékesítésébe vonjuk be őket.

Mátyás Ferenc, a Számalk Kereskedőház Rt. IBM üzletágának igazgatója szerint a szerződés létrejöttével viszonteladó partnereink magas színvonalú kereskedelmi, szakmai, logisztikai és finanszírozási támogatásunkkal, új, eddig még kiaknázatlan üzleti lehetőségekhez jutnak; munkájuk, kapcsolati tőkéjük pedig az IBM számára nyit meg új piaci területeket az RSS termékek értékesítéséhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés