Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjnyertes felsőkategóriás LCD TV termékcsalád az LG-től

Laptop

Díjnyertes felsőkategóriás LCD TV termékcsalád az LG-től

Az LG Electronics április 18-án kezdte meg Európában legújabb felső kategóriás LCD TV-inek, az LP1-es sorozatnak a kereskedelmi forgalmazását.

Ez a széria hatalmas méretével, kíváló képminőségével, dinamikus vonalvezetésével és sok más elsőrangú jellemzőjével csúcsterméknek számít az LG TV-k között. Az LG Electronics ezzel a készülékkel szeretné megszilárdítani világvezető pozícióját a lapos képernyők gyártóinak piacán.

A csúcstechnológiás LP1-es sorozat figyelemre méltó stílusával már felkeltette a szakma érdeklődését és három három világhírű díjat is besöpört idén: a CES Innovációs díját az iF Design Award termékdíját és a Reddot Design Award-ot.

Ez a szép külsejű LCD TV kiváló minőségű képet jelenít meg az XD Engine segítségével (az LG saját fejlesztésű képminőségjavító chipje) és képe látószögre való tekintet nélkül nézhető az S-IPS modulnak köszönhetően. Az S-IPS 178 fokos látószöget biztosít, ami jelenleg a legnagyobb a világon.

Az LP1-es LCD TV változatos szolgáltatásokat kínál a beépített set-top-box egységgel, amely digitális adások vételére képes, valamint az ˝X-Studio˝ funkcióval, amely a TV-be közvetlenül beilleszthető memóriakártyáról jeleníti meg a digitális fényképeket.

Az LP1D modell három különböző méretben 42, 37, és 32 colos változatban kerül a piacra.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés