Connect with us

technokrata

Teljesítmény-világrekorder a SAS Enterprise ETL Server

Laptop

Teljesítmény-világrekorder a SAS Enterprise ETL Server

A SAS Enterprise ETL Server programcsomag legújabb verziójának összehasonlító mérései azt mutatják, hogy a SAS ETL átbocsátása több mint 60%-kal jobb, mint más ETL termékeké.

A SAS egy Solaris 10 operációs rendszert futtató Sun Microsystems 72-processzoros Sun Fire 15K szerveren és a Sun StorEdge 9980 rendszer felhasználásával demonstrálta a SAS Enterprise ETL Server teljesítményét: a tesztkonfiguráció kevesebb mint 90 perc alatt 2,2 terabyte-nyi (2,2 trillió byte-nyi) adatot dolgozott fel, azaz 21 GB/óra/CPU teljesítményt nyújtott – s ez világrekordot jelent az eddig közzétett összehasonlító mérések mezőnyében.

„Létfontosságú, hogy a vállalatoknál stabil adatintegrációs platform kezelje az egyre nagyobb adatmennyiségeket, melyeket rendszeresen be kell tölteniük adattárházaikba.” – jelentette ki Don Hatcher, a SAS Enterprise Excellence Center elnökhelyettese – “A SAS ETL megoldása nemcsak bőven eleget tesz a mai igényeknek, de a jövő lehetőségeinek kihasználására készült. Az ETL rendszer teljesítménye ugyanis a legfontosabb szempontok közé tartozik, hiszen manapság egyre nagyobb arányban válnak nemzetközivé a vállalatok.”

Bár az ETL megoldások sikerének egyik legfontosabb mércéje a teljesítmény, nagyon fontos szempont a rugalmasság és az adaptálhatóság is. A Forrester egyik legutóbbi, Phillip Russom által jegyzett jelentése kiemelte, hogy a kézi kódolás még ma is elterjedt az ETL-fejlesztéseknél: a felmérésben részt vevő felhasználók 90%-a szerint ETL-megoldásaik még mindig tartalmaznak kézileg kódolt rutinokat.

A SAS Enterprise ETL Server a SAS9 Intelligence Platform szerves része – ez a platform a SAS9 technológia és megoldáscsalád alapjaSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin