Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális Iroda

Laptop

Digitális Iroda

Csendes Balázs, az ADM ügyvezetője bejelentette az ORCHI Digitális Iroda szoftver új, 5.6 verzióját.

A rendszert elsősorban jelentős mennyiségű és állandó terhelés alatti, nagy mennyiségű dokumentum digitalizálására, biztonságos tárolására, gyors visszakeresésére, a velük kapcsolatos munkafolyamatok menedzselésére, statisztikák készítésére, és a menedzsment informálására használók értékelik. Az alkalmazásnak azért sikerült betörni a hazai közép- és nagyvállalatok dokumentum menedzselési piacára, mert – a külföldi nagy rendszerekkel ellentétben – a program folyamatosan, egyszerű állítási procedúrákkal alkalmazkodik a hazai jogszabályokhoz és a cégek speciális elvárásaihoz. Az ADM így nem csak a megrendelő igényeinek megfelelő konfigurálással telepíti a rendszert, hanem a legkorszerűbb követési módszertanok informatikai megfeleltetését is alkalmazza. Az új verzió (ORCHI v5.6) fejlesztésének alapkoncepciója a konfigurálás, implementáció megkönnyítése volt.

„Az élénkülő piaci magatartás miatt érezhető növekvő számú megrendelői igényt egyre rövidülő határidőkkel kell megoldanunk. Eddig az üzleti logika jelentős része scriptben történt, ennek arányát most közel a negyedére csökkentettük, a funkciókat egy magasabb szintű grafikus adminisztrátori felületen tudjuk megadni. Ezzel nem csak a konfigurálás ideje csökkent, hanem a kódolásból adódó problémák jelentős százalékát is ki tudtuk küszöbölni.” – mondta el Csendes Balázs ügyvezető.

Az új verzió fejlesztésekor felhasználták az eddigi rendszertelepítésekkor szerzett tapasztalatokat, így a magas szintű export-import művelettámogatás is bekerült az alkalmazásba. Ezzel a tesztrendszer és az éles rendszer között automatizálttá vált a konfiguráció- és adatátvitel.

Fejlődött a visszakeresési mód is. Az eddigi egytáblás lekérdezés helyett mód nyílt egyszerre tömbből is lekérdezni, köztük akár a rendszertábla adataira is. A visszakeresés könnyítéséhez tartozik a Full Text Search Engine modul is, amivel ezentúl nem csak szavakra vagy toldalékos alakra lehet keresni, hanem lehetőség nyílt szókapcsolat felismerésére is. Mivel a keresés integrálódott a katalógus szerverbe, így átlagosan 32%-os sebességnövekedést teszteltek a több milliós tételszámú adatbázisokon. Az új fejlesztéssel most egy konzisztens, központi rekord és mezőszintű jogosultsági rendszer került kialakításra.

Ma már csak olyan hazai cégek vehetik fel a versenyt a külföldi rendszerekkel, akik a magyarországi szakemberek szellemi tőkéjét maximálisan kiaknázzák, a piaci lehetőségeiket időben felismerik és bátran állnak a legnagyobb kihívások elé is. „A jövőnk is a monitorainkon vannak! Az 5.6-os verzió fejlesztésével párhuzamosan elkezdődött az ORCHI Digitális Iroda rendszer következő (v6.0) családjának rendszerterv-szintű készítése is.” – jelentette be az ADM ügyvezetője.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés