Connect with us

Hirdetés

technokrata

Outpost Firewall Pro: licenc egy életre

Laptop

Outpost Firewall Pro: licenc egy életre

Tűzfalszoftvert az örökkévalóságnak.

Már beindult a karácsonyi féreg- és vírusinvázió, s akcióba léptek a virtuális bűnözők is. Aki internetezik, az van igazán veszélynek kitéve, mert szörfözés közben bepottyanhatnak trójaiak a böngésző gyorsítótárába, webes szkriptek okozhatnak ártalmat, vagy még ennél is komolyabb támadásokat kell(ene) kivédenie a rendszerünknek. A hatékony védekezéshez hozzátartozik, hogy naprakész definícióval futtatjuk a víruskeresőt, aktualizáljuk a kémprogram-eltávolítót, frissítjük a tűzfalat.

Bár a Windows XP SP2-nek már egész komoly tűzfala van, nem ellenőrzi azonban a kifelé irányuló adatforgalmat, így biztonságban hitt személyes adatainkhoz mások is könnyen hozzáférhetnek; valamint nem tudja eliminálni trójai vírusok és e-mailes férgek ármányait sem. A moduláris felépítésű Outpost Firewall Pro telepítéskor átvizsgálja a rendszert és a talált alkalmazásokra vonatkozóan automatikusan megteszi a megfelelő biztonsági intézkedéseket. Az aktív tartalom beépülővel titkokban tarthatjuk a szörfözési előzményeket. A komponens-ellenőrzéssel folyamatosan őrködik a csatolt összetevők hálózati tevékenysége fölött. A rejtett folyamatok kontrollálása még a megbízható alkalmazások által futtatandó ismeretlen eredetű (akár kém)programok indítását is detektálja és megtilthatja.

A támadásfelderítő modul adja tudtunkra az ellenünk elkövetett merényleteket, és egyben meggátolja a veszélyes csomagok bejutását. Amelyiknek mégis sikerülne bejutnia, azt az egyedi protokoll-beállításokkal könnyen kiszűrhetjük. Otthoni gépen, ahol a kiskorú gyerekek is szörföznek az Interneten, a tartalomszűrő modullal a szülők megakadályozhatják pornóoldalak vagy egyéb nem kívánatos helyek felkeresését. Aki az automatikus beállítások alkalmazása helyett saját maga szeretné elvégezni a testreszabást, a beépített varázsló utasításait követve nem hagyhat figyelmen kívül egyetlen fontos lépést sem.

Aki december 20. és január 10. között egy felhasználós licencet vásárol az Outpost Firewall Pro személyes tűzfalból, egy életre évenként megspórolhat nettó 5.000,- Ft-ot, a megújítás költségét ugyanis átvállalja a szoftver fejlesztője, az Agnitum Ltd.

Rendszerigény
– Windows 98/ME/2000/2003/XP
– Pentium 200 vagy gyorsabb processzor
– 20 MB terület a merevlemezen
– 32 MB RAM



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés