Connect with us

Hirdetés

technokrata

Walt Disney Internet Group: New Media Services Center Budapesten

Laptop

Walt Disney Internet Group: New Media Services Center Budapesten

A Walt Disney Internet Group Európai divíziója megnyitotta budapesti székhelyű New Media Services Centerét.

A Walt Disney Internet Group (WDIG) Európai divíziója bejelentette a budapesti székhelyű New Media Services Center (NMSC) megnyitását. Az NMSC egyszersmind produkciós és technológiai központként is működik, mintegy 30 fős szakember gárdával, akiknek túlnyomó többsége magyar. Feladatai közé tartozik a WDIG teljes termékskálájának fejlesztése és kezelése, beleértve a weboldalakat, szélessávú Internet- szolgáltatási tartalmakat és prémium mobil szolgáltatásokat is. Az NMSC szerteágazó szolgáltatási területet ölel fel, foglalkozik termékfejlesztéssel, kreatív tervezéssel, gyártással és technológiai szolgáltatásokkal, a Disney külső partnerei és más Disney divíziók számára egyaránt.

Budapestre egy igen alapos, egész Európára kiterjedő mérlegelés után esett a választás. Tekintettel az európai vállalati divíziók és ügyfeleik között fennálló, elengedhetetlenül szükséges közvetlen kommunikációra, feltétel volt, hogy az új helyszín a londoni cégközponttól két időzónányi távolságnál ne essen messzebb. Budapest a lehetséges helyszínek listájának élére került, ugyanis ideális feltételeket kínált üzleti kultúra, az üzleti élet stabilitása, a munkaerő ára és minősége, a kommunikációs infrastruktúra, megfelelő szakmai háttér és angol nyelvismeret tekintetében.

Az NMSC létrehozása lényeges eleme a WDIG nyereséges növekedést célzó üzleti stratégiájának. Különös tekintettel az üzemeltetési költségek csökkentésére, az új médiákkal kapcsolatos képességeink igények szerinti kifejlesztésére, valamint a Disney digitális üzletág bevételeinek maximalizálására. Az NMSC munkatársai szorosan együttműködnek a Disney egyéb divízióival.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés