Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeredző kapta a HP idei közéleti díját

Laptop

Sikeredző kapta a HP idei közéleti díját

Dr. Kemény Dénes, a magyar férfivízilabda válogatott szövetségi kapitány kapta a Kolumbusz-díjat.

A tavalyi nyertes, Vámos Miklós jelenlétében jelentette be a HP Magyarország „Kolumbusz-díj az értékekért” nevű díjának nyertesét, aki ez évben Dr. Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címét Athénban megvédő magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya lett.

A HP Magyarország tavaly alapította közéleti díját, egész pontosan a „Kolumbusz-díj – az értékekért” nevű kitüntetést, melyet a kiváló szobrászművész, Varga Tamás álmodott meg és készített el, és amelyet évente egy alkalommal ítélnek oda.

A HP olyan személyiségeket akar megtisztelni ezzel a díjjal, akik magas színvonalú munkájuk során területük, legyen az művészeti, tudományos, oktatási, sport, vagy akár üzleti jellegű, az elsők között éltek a számítástechnika és az informatika nyújtotta lehetőségekkel. A díjak odaítéléséről a HP vezetőiből és a korábbi díjazottakból álló kuratórium dönt (idén tehát Vámos Miklós volt a bizottság tagja).

Mint Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója elmondta, 10 éves kapcsolat fűzi a HP-t és elődeit a magyar vízilabda sporthoz, ebből immár 8 éves a Kemény Dénessel való együttműködés. „Az évek során megbizonyosodhattunk róla, hogy Dénes ugyanazokat az értékeket követi, amelyekben informatikai cégként magunk is hiszünk: csapatmunka, fairplay, folyamatos tanulás, felkészülés, az ellenfél tiszteletben tartása, a nyerni akarás motivációja.” – adott rövid indoklást Beck.

„Dénes nemcsak úttörő módon építette be a felkészülési munkába a HP által biztosított informatikai eszközöket, de edzői, vezetői tapasztalatait is rendszeresen megosztja velünk, értékes segédletet nyújtva ezáltal olyan menedzsment feladatok elvégzéséhez, mint motiváció, csapategység fenntartása, konfliktuskezelés, stratégia és taktika.” – tette hozzá.

A tavalyi nyertes, Vámos Miklós így kommentálta a döntést: „Komoly teljesítmény, ha valaki kordában tudja tartani önmagát. Még komolyabb, ha ezen túl tucatnyi ivarérett férfiút is képes kordában tartani. Különösen, ha mindez a legnagyobb világversenyeken is sikerül. Amihez őszinte irigységgel gratulálok az idei díjazottnak. Kézszorítással: Vámos Miklós.“



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés