Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kipróbálható a Trillian 3.0

Laptop

Már kipróbálható a Trillian 3.0

A Trillian leginkább a többi üzenőprogramokat használók hálózatával való kompatibilitásáról ismert; a fejlesztők kiadták a legújabb verzió alfaváltozatát.

Ismeretes, hogy az azonnali üzenőszoftverek (instant messenger – IM) terén igen erős konkurenciaharc bontakozott ki az elmúlt pár évben. A nagy riválisok többnyire kitiltották a többieket saját felhasználóik elérésétől, ugyanakkor a konkurens cégek szolgáltatásait igénybe vevő ügyfeleket megpróbálták elérhetővé tenni saját klienseik számára. Ez utóbbi folyamatban talán a Trillian vette ki legjobban a részét: a Cerulean Studios által fejlesztett IM arról (volt) híres, hogy szinte bármelyik másik, hasonló szoftverrel képes volt kommunikálni.

Nos, a Trillian fejlesztése újabb fázisba lépett: a 3.0-s változat első nyilvános alfája a hónap elején jelent meg, s bárki kipróbálhatja, milyen az, amikor nem kell 3-4 messengert elindítani, hogy minden barátunkkal, ismerősünkkel kapcsolatba kerülhessünk. A szoftverrel hozzá lehet jutni a legfrissebb (angol) hírekhez is, illetve számos plugin teheti testreszabottá működését. Nemrég kiadták az apróbb hibajavításokon átesett legfrissebb buildet is.

A Windows alatt működő, közel 9 MB-os mérettel bíró szoftver letölthető a Terminal Download adatbázisából (is).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés