Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Oki Európa-szerte csökkentette monokróm nyomtatóinak árát

Laptop

Az Oki Európa-szerte csökkentette monokróm nyomtatóinak árát

Az Oki Systems Magyarország Kft. 2004. november 1-től jelentősen csökkentette a B4000-es és B6000-es sorozatú monokróm LED nyomtatóinak árát.

A belépő szintű, 18 lapos percenkénti sebességet kínáló B4100-as LED nyomtatóhoz így 20 százalékkal olcsóbban, bruttó 50.000 forintért juthatunk hozzá, míg a monokróm paletta felső szegmensébe tartozó munkacsoportos 34 lapos percenkénti teljesítményű ˝gyorstüzelőt˝ a korábbi árnál több mint 73.000 forinttal olcsóbban, bruttó 262.500 forintért kínálják.

Berényi Róbert, az Oki Systems (Magyarország) Kft. kereskedelmi igazgatója szerint: ˝A színes nyomtatók árazásban is megnyilvánuló versenyt követte a monokróm piac is. Ezzel az árcsökkentéssel megfelelő válaszlépést tettünk a hazai piacon is egyre élesebb árversenyre, amelyet főleg a belépő szintű lézernyomtatók szegmensében érzékelünk. Döntésünket az tette lehetővé, hogy az Oki által gyártott és értékesített volumen jelentősen növelte a költséghatékonyságot, így világszerte lehetővé vált a nagymértékű árcsökkentés. Ennek köszönhetően az eddiginél is szélesebb vállalati és vállalkozói kör élvezheti nyomtatóink kiemelkedően jó megbízhatóságát és alacsony bekerülési- és üzembentartási költségét˝.

B4000-es sorozat
Az Oki B4100-as fekete-fehér nyomtatója azokat a gyors, kompakt, csendes, ugyanakkor teljes körű szolgáltatást nyújtó és nagy teherbírású asztali printert igénylő professzionális felhasználókat célozza meg, akik nem munkacsoportban dolgoznak. 18 lapos percenkénti sebességével – ahol az első lap kinyomtatásához csupán 6,2 másodpercre van szükség – a B4100-as valóban megéri az árát; nagyszerű teljesítményt nyújt alacsony költségek mellett.

A B4250-es és B4350-as modellek nyomtatási sebessége a beépített 266 MHz-es processzornak köszönhetően 22 lap percenként. A B4250 és B4350 nemcsak asztali nyomtatónak alkalmas, hanem kis létszámú munkacsoportokat is kiszolgál. Továbbá, a B4350-as kimondottan azoknak a professzionális felhasználóknak nyújt többlet szolgáltatást, akiknek fontos a postscript funkció alkalmazása.
Mindkét modellre jellemző legfontosabb tulajdonságok:
-Alacsony laponkénti nyomtatási költség
-Alacsony üzembentartási költségnek köszönhetően nagyon alacsony a teljes birtoklási költség is
-Az első lap kinyomtatási ideje: 6,2 másodperc
-Rugalmas és továbbfejleszthető – többféle alap-összeállításban kapható, bővíthető memória, postscript emuláció (csak a B4350-es modellnél), extra papír kapacitás és hálózati nyomtatóként való üzemeltethetőség.

B6000-es sorozat
A B6000 sorozat két új modellje a különösen költségtudatos üzleti felhasználók számára nyújt gyors és hatékony megoldást.

A B6200 legfontosabb jellemzői:
-266 MHz-es processzor
-24 lap/perc (A4) nyomtatási sebesség
-1.200×1.200dpi felbontás
-128 MB RAM alap memória, mely 640 MB-ig bővíthető
-Hálózati nyomtatóhasználati lehetőség
-Kétoldalas nyomtatási lehetőség
-1.500 lapos tárolási képesség


A B6300n 10 lappal nagyobb sebességet és számos, hatékonyságot növelő szolgáltatást kínál, így például az optimális papírkezelést; ennél egy tálca választja el egymástól az egyes nyomtatási feladatokat, így minden egyes felhasználó könnyen felveheti a saját kinyomtatott oldalait a munkahelyen. A további papírtálcák sokféle papírtípust és borítékot képesek nagy mennyiségben tárolni, ez pedig felgyorsítja a levelező hirdetési kampányok vagy körlevelek elkészítését.

A B6300N legfontosabb jellemzői:
-350 MHz-es processzor
-34 lap/perc (A4) nyomtatási sebesség
-1.200×1.200dpi felbontás
-128 MB RAM alap memória, amely akár 640 MB-ig bővíthető, így a nyomtató együtt növekedhet a vállalkozással
-Hálózati nyomtató, mint alapszolgáltatás
-Kétoldalas nyomtatási lehetőség
-1.800 lapos tárolási képesség



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés