Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech V500: ultra-vékony vezeték nélküli egér

Laptop

Logitech V500: ultra-vékony vezeték nélküli egér

A Logitech bemutatta a Logitech V500 csúcskategóriás, vezeték nélküli egeret.

A stílusos, ultra-vékony egér egyszerre nyújtja a megalkuvás nélküli teljesítmény és az egyedülálló mobilitás élményét. A Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér vitathatatlanul a legfejlettebb technológiával kialakított notebook egér a piacon. Tele van figyelemreméltó újításokkal – nyitható váz, érintés-érzékeny görgető-panel és 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia.


A terméket a rohamosan növekvő notebook iparág felhasználói számára tervezték. Az IDC előrejelzései alapján a világszerte használatban lévő mobil PC-k és laptopok száma a 2003. év végi 117 millióról 2008-ra megközelítőleg 267 millióra fog emelkedni.

A maga 95 milliméteres hosszúságával, 5,7 milliméteres szélességével, 2,8 milliméteres magasságával és a mindössze 65 g-os tömegével, összecsukott állapotában a Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér olyan pici és könnyű, hogy bármely laptoptáska legkisebb zsebében könnyen tárolható. Az innovatív nyitható váz, amely nyitott állapotba kattintva kényelmes fogást biztosít, hét fokot – körülbelül fél cm-t – emelkedik. Összecsukva a Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér újra a vékony, kompakt utazó lesz.

Az egéren van egy nyílás, amelybe használat után könnyedén be lehet csúsztatni a 2,4 GHz-es mikro-vevőt, ezzel elkerülhető, hogy az eszköz elvesszen. A 2,4 GHz-es USB-alapú mikro-vevő az egyik legkisebb, ugyanakkor a legerősebb vevőegység a piacon. A mikro-vevő is a Logitech-nek azt a szabadalmazott, 2,4 GHz-es, digitális, vezeték nélküli technológiáját alkalmazza, amely lehetővé teszi az egér számára akár a 10 méteres hatótávot is. A 2,4 GHz-es technológiát használva lényegesen kisebb eséllyel zavarják egymást más vezeték nélküli egerek és eszközök – ez különösen akkor fontos, ha több mobil felhasználó dolgozik egymás közelében.

A Logitech új értelmet adott a görgetési élménynek azzal, hogy leváltotta a hagyományos görgetőkereket az új, négyirányú görgetést is lehetővé tevő érintőpanellel. A legkorszerűbb MP3-lejátszókéhoz hasonló érintésérzékelőt használtak a görgetőkerék helyett, amely az ujj érintését és mozgását fordítja le és jeleníti meg a képernyőn, mint függőleges és vízszintes görgetést. Az érintőpanel a folyamatos görgetést is lehetővé teszi, és ezzel a funkcióval a felhasználó folyamatosan görgetheti a megnyitott dokumentumot tetszőleges irányba. Ilyenkor egyszerűen megérintjük az egyik nyilat a panelen, így kiküszöbölhetjük a folyamatos ujjmozgatásból eredő kényelmetlenségeket.

Mivel a korszerű érintőpanel sem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ez a mobilegér sokkal jobban viseli a folytonos utazások terheit. Az egérhez jár egy műanyag hordtáska is, amely szintén nagyban hozzájárul az eszköz tartósságához. A préselt alumínium alap és az ütésálló burkolat minden elvárásának eleget tesz, amit a csúcskategóriás fogyasztói elektronikai cikkek vásárlói az egérrel szemben támaszthatnak. A finoman kidolgozott fogófelület pontos irányítást és nagyobb kényelmet biztosít – valamint hozzájárul a termék elegáns megjelenéséhez.

Piaci megjelenés és ár
A Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér októbertől lesz kapható a kiskereskedésekben 17.000 forintos ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés