Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe és a dinamikus tartalomkiadás

Laptop

Adobe és a dinamikus tartalomkiadás

Az Adobe bejelentette a VDP Resource Centert, amely a dinamikus tartalomkiadó (Variable Data Publishing)megoldások meghonosítását és megvalósítását teszi lehetővé.

A VDP a személyre szóló anyagok készítését automatizálja azáltal, hogy egy sablonoldal statikus tartalmát összefésüli egy digitális adatbázisból átemelt adatokkal. Az Adobe InDesign CS-hez hasonló szoftverekkel a kreatív szakemberek és marketingesek így egy-egy címzettnek megfelelően konkrét szöveggel, szín- és képanyaggal rendelkező egyedi dokumentumokat készíthetnek. A VDP Resource Center olyan technológiákat és termékcsaládokat mutat be, illetve információs anyagokkal szolgál, amelyek a direkt marketing, az értékesítés előkészítés és a hűségkampányok gyors és egyszerű megszervezésében segítik a kreatív szakembereket és a nyomdai szolgáltatókat. A vásárlók a Resource Center honlapról közvetlenül ingyenesen kipróbálható szoftvereket tölthetnek le, illetve megvásárolhatják az Adobe független szoftverfejlesztő (ISV) partnereinek az Adobe Creative Suite-tal kompatibilis VDP beépülő modul megoldásait.

“Ma a fogyasztók figyelméért több közvetítő csatorna és özönnyi tartalom verseng, aminek eredményeként a fogyasztók azt várják, hogy a marketinganyagok legyenek személyre szabottak. A fogyasztók körében végzett tanulmányainkból kiderül, hogy 69 százalékuk a személyre szabott levélreklám mellett voksol. A kéretlen reklámról szóló törvények arra késztetik a marketingeseket, hogy olyan új módszereket találjanak, amelyekkel a fogyasztókat személyre szabott tartalommal lehet elérni.” – mondta Charlie Corr, az InfoTrends/CAPVentures csoport igazgatója.

Az Adobe Creative Suite-hoz a szoftverfejlesztőktől és digitális kiviteli rendszer szállítóktól számos VDP tervező és kiadó eszközt lehet beépülő modulként beszerezni. Az XMPie, a Datalogics, a Creo, az Em Software és a Sansui mind a legváltozatosabb igényeket is kielégítő VDP munkafolyamat megoldásokat kínál. Az XMPie új uDirect Adobe InDesign CS beépülő moduljával például a szakemberek közvetlenül a munkaállomásukról képesek VDP file-okat tervezni, megtekinteni és számos kiviteli eszközre kivinni. A Datalogics DL Formatter DL-100 termékével az Adobe Acrobat felhasználók bármely tervező eszközzel elkészített sablont közvetlenül az Acrobatból egészíthetik ki dinamikus elemekkel és mondanivalóval.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés