Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC: új, ISCSI-támogatású Celerra NAS-rendszerek

Laptop

EMC: új, ISCSI-támogatású Celerra NAS-rendszerek

Az EMC egy új, alacsonyabb költségű EMC Celerra hálózatra csatlakozó tároló (NAS-) rendszer, az alkalmazások számára jobb kapcsolatokat nyújtó iSCSI, valamint a még tökéletesebb felügyeleti funkciók bejelentésével folytatja erőfeszítéseit arra, hogy a hálózati tárolást rugalmasabbá és szélesebb vásárlókör számára elérhetőbbé tegye.

Az elérhető árú, új, integrált vagy átjárós kiépítésben is kapható Celerra NS500 rendszer költséghatékony belépési pontot kínálhat a fejlett és robusztus EMC Celerra NAS termékcsaládhoz. Az ipari szabvány teljesítménytesztek azt mutatják, hogy jobb teljesítménnyel rendelkezik és jobb ár/teljesítmény arányt kínál, mint a hasonló kiépítésű versenytárs rendszerek. Mindezeken felül az új Celerra NS704 NAS átjáró most iparágvezető rendelkezésre állást és teljesítményt is kínál a középrétegbeli NAS-követelmények kielégítéséhez. Ezekkel az átjárómodellekkel a vásárlók kiaknázhatják a meglévő tárolóhálózatokra (SAN-okra) fordított beruházásokat, illetve ezek nyújtják a legköltséghatékonyabb megoldást NAS-ok telepítésére.

Az EMC a DART operációs rendszer új verzióját – és ennek részeként a Celerra Manager Basic Editionhöz készült fejlesztéseket – is bejelentette. Az iSCSI támogatás által a Celerra mostantól egy „egydobozos” file- és blokktárolási megoldást kínál, amely tovább csökkenti a költségeket azzal, hogy a meglévő IP-hálózatok kiaknázásával egyetlen, központilag felügyelt Celerra-platformon konszolidálja mind a file-tárolást, mind a blokktárolást.

Az új funkciók közé tartozik az adminisztrátorok munkáját megkönnyítő grafikus megjelenítésű, egyetlen pillantással leolvasható állapotjelentés, amellyel gyorsan azonosíthatók a potenciális rendszer- vagy teljesítményproblémák. A pillanat alatt értelmezhető képernyőn figyelemmel kísérhető a memória- és CPU-használat, a teljesítmény és az adatátviteli információk, az aktív hálózati kapcsolatok száma, a nyitott file-okról, tároló-kihasználtságról és hasonlókról szóló információk. A Microsoft Volume Shadow Copy Services (VSS) rendszerrel való integráció révén a felhasználók mostantól file-szintű helyreállítást is végrehajthatnak az MS Explorer „előző változatok” tulajdonságlapjának használatával. Ezzel a funkcióval csökkenthetők az ügyfelek támogatási költségei, mivel lehetőséget kaphatnak a saját állományaik helyreállítására.

Az EMC új NAS-modelljeinek részletes ismertetése

Celerra NS500 – új, alacsony költségű NAS-platform
Az átjárós és integrált modellként is kapható NS500 rendszer kiemelkedő középrétegbeli ár/teljesítmény arányt, beépítetten magas rendelkezésre állást és rugalmas konfigurációs lehetőségeket kínál, amelyekkel sokféle szolgáltatási szintet és árszínvonalat biztosíthat. Egy vagy két adatmozgatóval kapható. A termék kiterjeszti az EMC NAS-technológiáját az új vásárlók felé, ugyanakkor, mivel a nagyobb teljesítményű NS700/704-gyé bővíthető, a befektetéseket is védi. A Celerra NS500 az egy adatmozgatós kiépítésben az Network Appliance FAS960-ét meghaladó teljesítményt kínál, az FAS270 áránál 24 százalékkal kevesebbért.

Celerra NS704 Gateway NAS – magas szintű rendelkezésre állás és teljesítmény
A Celerra NS704G a Celerra NS500G/NS600G/NS700G berendezések vásárlói számára kínál egyszerű és költséghatékony bővítési útvonalat a nagyobb teljesítmény és a fejlettebb clusterfunkciók eléréséhez. Az NS704G négy adatmozgatóval kapható, és támogatja mind az egy, mind a két vezérlőállomásos (Control Station) konfigurációt. Az NS704G másodpercenként több mint 100 ezer NFS-művelettel iparágvezető teljesítményt kínál, és egyedülálló N+1 clusterkezelési jellemzőkkel rendelkezik a középrétegbeli felhasználáshoz.

Az NS704 négy adatmozgatós kiépítésben a következő teljesítményt nyújtja:
– 65 százalékkal jobb ár/teljesítmény arányt, mint a Network Appliance GF960C – 30 százalékkal alacsonyabb áron
– 68 százalékkal jobb ár/teljesítmény arányt, mint a négyprocesszoros IBM 500G cluster – 53 százalékkal olcsóbban



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés