Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson: fényképek szkennelése kezdőknek és amatőröknek

Laptop

Epson: fényképek szkennelése kezdőknek és amatőröknek

A fotórajongók kegyeiért zajló minőségi versenyben az Epson két új síkágyas szkennert dobott piacra, az Epson Perfection 2480 Photo-t és az Epson Perfection 2580 Photo-t.


A beépített átvilágító egységnek (TPU) köszönhetően mindkét készülék 2.400×4.800 dpi felbontással képes fotók és dokumentumok, valamint filmek szkennelésére. Az Epson Perfection 2580 Photo egyik legjelentősebb újítása az automata filmtovábbító, mely jelentősen megkönnyíti a 35 mm-es diák és negatívok szkennelését. A két A4-es méretű szkenner használata gyerekjáték, hiszen a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetők. A készülékekben alkalmazott szoftver képes a színek helyreállítására és a porszemcsék eltávolítására, így még a legöregebb képeket is újjávarázsolja. A kiemelkedő képfelbontásnak köszönhetően a beszkennelt képeket akár A3-as méretre is fel lehet nagyítani. A 2004 augusztusában Magyarországon is forgalomba kerülő Epson Perfection 2480 ajánlott bruttó fogyasztói ára 39.990 forint, az Epson Perfection 2580 ára pedig 44.990 forint lesz.

Javítsa ki!
A régi fényképek gyakran porosak, homályosak vagy sárgák. Az Epson szoftverének színhelyreállító és pormentesítő funkciói segítségével az ilyen fényképek újra régi szépségükben ragyoghatnak. A szoftverrel végzett digitalizálás amellett, hogy megvédi a képeket a további károsodásoktól, eredeti állapotukban állítja helyre őket.


Könnyen kezelhető
A két Epson szkenner fő funkciói egyetlen gombnyomással bekapcsolhatók. A ˝Szkennel és nyomtat˝, a ˝Szkennelés fájlba˝, a ˝Szkennelés e-mailbe˝ és a ˝Szkennelés honlapra˝ gombok segítségével a képeket azonnal elmentheti az előzetesen kijelölt mappába, e-mailbe, vagy internetes adatbázisba.

Széleskörű szoftvercsomag
A sokoldalú szoftverrel ellátott Epson Perfection 2480 Photo és Epson Perfection 2580 Photo szkennereket nagysebességű USB 2.0 csatlakozókon keresztül csatlakoztathatjuk a számítógéphez. Saját képhelyreállító eszközei mellett a készülékek ArcSoft PhotoImpression 5 és ABBY Finereader 5 szoftverekkel is rendelkeznek. A nagyteljesítményű ABBY szövegfelismerő szoftver az eredeti formázások megőrzésével képes a beszkennelt szöveg Word-fájlokká alakítására.

Az Epson Perfection 2480 Photo és az Epson Perfection 2580 Photo tulajdonságainak összefoglalása
-Akár 2.400×4.800 dpi képfelbontás
-Beépített átvilágító egység (TPU) a 35 mm-es diák és negatívok szkenneléséhez
-Automatikus filmtovábbító a szkennelés sebességének növelése érdekében (csak az Epson Perfection 2580 Photo)
-Automatikus színhelyreállítás és pormentesítés az Epson szoftver segítségével
-Használatuk könnyű
-Gyorsindító gombok a főbb funkciókhoz
-Nagysebességű USB 2.0 csatlakozó, de a készülék az USB 1.1-gyel is kompatibilis
-Az Epson Perfection 2480 Photo a korábbi Epson Perfection 1670 Photo, az Epson Perfection 2580 Photo pedig az Epson Perfection 2400 Photo utóda.
-ArcSoft PhotoImpression 5 képfeldolgozó, és az ABBY Finereader 5 szövegfelismerő szoftverek.

Vevőbarát jótállási konstrukciók
A készülékekhez az Epson egyéves jótállást biztosít. A ˝Coverplus˝ program keretei közt további három éves jótállás lehetséges.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés