Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Ramiris Rubin Rt. a GP elemek, akkumulátorok és egyéb GP termékek új magyarországi disztribútora

Laptop

A Ramiris Rubin Rt. a GP elemek, akkumulátorok és egyéb GP termékek új magyarországi disztribútora

Felismerve azt a tendenciát, hogy egyre több információ-technológiai termék (digitális kamerák, egyes vezetéknélküli eszközök, stb.) igényelnek áramforrást, ügyfelei minél színvonalasabb és magasabb szintű kiszolgálása érdekében a Ramiris Rubin Rt. disztribúciós szerződést kötött a Golden Peak Grouppal.

A GP Batteries International Limited elemekkel, az elemekhez kapcsolódó termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A Gold Peak Group hongkongi alapítása óta a GP Batteries gyorsan terjeszkedik. Legfőbb terve, hogy a világ vezető elem és akkumulátor gyártójává váljon. A GP a saját márkaneve alatt előállított termékeken kívül számos vezető elektronikai cégnek állít elő termékeket.

Jelenleg a cég a világ 10 legnagyobb elemgyártójának egyike, a Japánon kívüli ázsiai térség rangsorában pedig első helyen áll, a legnagyobb elemgyártó cégcsoport Kínában.

A GP Batteries növekvő számú elem termékekkel rendelkezik, melyek az elektronikai berendezések széles skálájához alkalmazhatók. Az évenkénti darabszám meghaladja a 2,5 milliárdot.

Felhasználva a hagyományos NiMH termékek gyártása során szerzett tapasztalatot, a GP Batteries elektromosan meghajtott járművekhez is készít akkumulátorokat. Manapság a GP Batteries az EV (Electronic Vehicle – Elektromos Jármű) akkumulátor rendszerek gyártásának egyik vezetője.

A GP Group

A Gold Peak Group egy ázsiai, multinacionális cégcsoport. Legfőbb befektetési központja, a Szingapúrban jegyzett GP Industries Limited, mely szerteágazó csúcstechnológiás ipari befektetési portfolióval rendelkezik. Technológiai és Stratégiai Részlege új termékek fejlesztésével és stratégiai befektetésekkel foglalkozik. A cég az ipari szektorban legtöbb termékével, beleértve a GP Batteries CLIPSAL elektronikai termékeit is, Ázsiában vezető pozícióban van. Az anyacég, a Gold Peak Industries (Holding) Limitedet 1964-ben alapították, 1984 óta jegyzik a hongkongi tőzsdén. A Gold Peak Group gyártó, kutató és fejlesztő, marketing és disztribúciós részlegei több mint tíz országban jelen vannak világszerte.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés