Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthon is szörfözhetnek az Albacomp dolgozók

Laptop

Otthon is szörfözhetnek az Albacomp dolgozók

2003. áprilisától az Albacomp Rt. az Axelero Internet Flotta szolgáltatásával bővítette humán erőforrás rendszerét, amelynek köszönhetően a székesfehérvári vállalat 100 dolgozója béren kívüli juttatás formájában kap otthoni – jellemzően szélessávú ADSL – Internet-hozzáférést.

A munkavállalói flotta szolgáltatások lehetőségét a 2003. január 1-én módosított SZJA törvény teremtette meg, amely szerint a munkaadók mindennemű adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül, korlátlan összegben, adómentes természetbeni juttatásként biztosíthatnak munkavállalóiknak Internet-hozzáférést otthoni használatra, így mind a munkáltató, mind a munkavállaló mentesül a juttatás összes adó- és járulékterhe alól. A szélessávú internetezés terjedését célzó elképzelés a jelek szerint beválik: az Axelero Internet a szolgáltatás beindítása óta eltelt hét hónap alatt közel 200 cég 3500 alkalmazottjánál létesített Internet-kapcsolatot, amelyek körülbelül 90%-a ADSL hozzáférés volt.

Az Internet-hozzáférés az Albacomp számára szinte szükségszerű volt, hiszen nemcsak az alkalmazottak részéről jelentkezett igény, hanem vezetői számítástechnikai vállalatként az újszerű és iránymutató megoldások bevezetése is fontos az Albacomp számára. Ennek jegyében nem csak Internet-elérést, hanem munkáltatói PC vásárlási lehetőséget is kínál a vállalat dolgozóinak, így a most bevezetett Internet-eléréssel kiegészítve olyan komplex otthoni informatikai megoldást, szolgáltatást használhatnak, amely magas számítástechnikai minőséget képvisel.

Az Albacomp dolgozói jellemzően ADSL Otthon hozzáférést kapnak, azonban azokon a területeken, ahol az ADSL szolgáltatás műszakilag nem létesíthető, Kombi szolgáltatást telepít az Axelero. (A Kombi szolgáltatás kapcsolt vonali Internet-hozzáférést jelent, amely mind az Internet-szolgáltatás, mind pedig a hozzá kapcsolódó távközlési díjat tartalmazza).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés