Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az IBM bemutatta a világ legfejlettebb, középvállalati felhasználásra szánt nagygépes rendszerét

Laptop

Az IBM bemutatta a világ legfejlettebb, középvállalati felhasználásra szánt nagygépes rendszerét

Az IBM a nyilvánosság elé lépett a világ legnagyobb teljesítményű, középvállalati felhasználásra szánt nagygépes rendszerével: az IBM eServer zSeries 890 kiszolgálóval.

Az új gép a középvállalatok szegmensére is kiterjeszti a vállalat első számú mainframe-szervere, a z990 rendkívüli képességeit – mégpedig alacsonyabb költségszint és alapszintű méret mellett.

A forradalmi jelentőségű IBM System/360 mainframe negyvenedik születésnapján bemutatott új nagygépes rendszer innovatív technológiákkal csökkenti a középvállalatok IT-környezetének bonyolultságát és költségeit. A vállalat szintén megismertette a nagyközönséggel az IBM TotalStorage 750 tárolószervert, amely új ügyfélkör számára teszi elérhetővé a Shark tárolók világszínvonalú nagyvállalati képességeit. Az új nagygépes és tárolórendszerek ágazatvezető technológiák segítségével konszolidálják és egyszerűsítik a középvállalatok környezetét.

A z990 technológiájára épülő z890 a nagyvállalati számítástechnika legfejlettebb képességeit bocsátja rendelkezésre a rugalmasság, a virtualizáció, az automatizálás, a biztonság és a skálázhatóság terén. A z890 sebessége a korábbi z800 kiszolgálóénak kétszerese, mérete pedig annak alig 70 százaléka. Az új skálázási képességek és árak bevezetésével az IBM a középvállalatok számára is vonzóvá kívánja tenni a zSeries technológiát. A vállalat 28 kapacitásszinten kínálja a z890 modellt – így ügyfelei a korábbinál szorosabban összehangolhatják szerverkapacitásukat egyedi üzleti szükségleteikkel.

˝A z890 korábban elképzelhetetlen rugalmasságot honosít meg a nagygépes piacon˝ – hangsúlyozta Erich Clementi, az IBM Systems and Technology Group igazgatója. ˝Az igény szerint alakítható (on-demand) infrastruktúra kiépítésére és a teljes rendszerköltség (TCO) mérséklésére törekvő középvállalatok ár és teljesítmény szempontjából egyaránt szükségleteik szerint skálázhatják az IBM nagygépes és tárolórendszereit˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés