Connect with us

Hirdetés

technokrata

2003. a tanácsadók éve volt a London Logic Budapestnél

Laptop

2003. a tanácsadók éve volt a London Logic Budapestnél

A London Logic Budapest teljesítménye 9%-kal jobb az előző évhez képest.

Az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások forgalmazójaként ismert London Logic Budapest Kft. (LLP) 2003. évi árbevétele 2,373 millió euró. Ez az eredmény a Kelet- és Közép Európa hét országában jelen lévő LLP Csoport budapesti leányvállalata számára az első helyet jelenti a vállalatcsoport ranglistáján. Az LLP Csoport árbevételének – amely elérte a 6,6 millió eurót – csaknem 36%-át mondhatja magáénak. A budapesti iroda teljesítménye 9%-kal jobb az előző évhez képest.

Az LLP budapesti irodájának tanácsadó szakemberei által végzett konzultációs tevékenység az összes árbevétel 51%-át (1,2 millió euró), míg a szoftverlicencekből származó bevételek az összbevételek 20%-át (480 ezer euró) teszi ki. A szoftvermegoldásokhoz kapcsolódó karbantartási és a helpdesk szolgáltatásból származó bevételek az árbevétel 26%-át adják (622 ezer euró). A budapesti iroda adózás előtti nyeresége 160 ezer euró.

Az LLP a 2002-es évhez képest jelentős beruházásokat hajtott végre, amely legfőképpen a Microsoft Business Solutions üzletág elindítását és a tanácsadói gárda kiépítését jelentette. A cég bevételeinek 9%-os növekedése ezért szép eredménynek tekinthető, annál is inkább, mivel a kedvezőtlen dollárárfolyam ingadozás is befolyásolta a végeredményt.

Az LLP Budapest 2003-ban kezdett el aktívan foglalkozni a Microsoft Business Solutions termékek értékesítésével és bevezetésével (Navision és Axapta). Az LLP MBS üzletága alig egy év leforgása alatt a Microsoft kimutatásai alapján az egyik legjobb eredményt felmutató Navision partner lett. A szolgáltató vállalatok számára fejlesztett idő- és költségnyilvántartó rendszerre (PSA) is egyre nagyobb igény mutatkozik hazánkban és a régióban egyaránt. A SunSystems pénzügyi rendszerhez kapcsoló tanácsadás adja ugyanakkor az LLP tanácsadói számára a legtöbb munkát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés