Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: hotspotok itthon is

Laptop

HP: hotspotok itthon is

HP és Wiera – a hazai vezetékmentes internetezés szolgálatában.

A mobil technológiák új hullámának egyik éllovasaként a HP az utóbbi időben több új mobil terméket vezetett be, melyek már az Intel Centrino Mobil technológiát használják. Így nyilvános helyeken – például kávézókban, szállodákban és repülőtereken telepített vezeték nélküli LAN (WLAN) hotspotokon keresztül – megvalósítható vezeték nélküli csatlakozás gyors és kényelmes hozzáférést kínál az Internethez, a fontos adatokhoz.

A HP ezen törekvések jegyében olyan partnert keresett, amellyel képes a vezeték nélküli Internet-hozzáférést biztosító megoldásait mind szélesebb körben kínálni. Ennek megvalósításához a Wiera bizonyult a legjobbnak, így a két cég között stratégiai megállapodás jött létre. „Célunk a hazai mobil információs társadalom további edukálása, egyfajta új élmény, a vezeték nélküliség élményének megismertetése ügyfeleinkkel.” – mondta Molnár Imre, a HP Üzletág Igazgatója.

A HP a mobil technológia népszerűsítése érdekében 2004-ben folyamatosan létre fog hozni olyan bemutató helyeket, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a WLAN alapú hozzáférés előnyeivel, továbbá április elsejétől negyed éven keresztül minden Centrino processzoros HP notebookhoz egy hetes Wiera Premium vezeték nélküli Internet-hozzáférést ad ajándékba.

A Wi-Fi 2003-ban indult világhódító útjára és idén újabb és újabb hotspotok lépnek működésbe. A világszerte már 70.000 működő hotspot mellé naponta létesülnek újak. Leggyakrabban hotelekben lehet vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni; mindemellett számos hely kínál ma már ilyen jellegű hozzáférést, köztük kávéházak, éttermek és bárok.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés