Connect with us

Hirdetés

technokrata

MagyarOffice a Sulinet Expresszben is

Laptop

MagyarOffice a Sulinet Expresszben is

A Sulinet Expressz II. pályázatban a MagyarOffice 2.0 irodai csomagok immár önálló dobozos termékként is beszerezhetők az értékesítési pontokon.

MagyarOffice 2.0 otthoni felhasználóknak is

A MagyarOffice új termékcsaládja 3 termékverzióban került a piacra. Szöveg- és weblap-szerkesztőn, táblázatkezelőn, bemutató-készítőn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelőt, Mozilla-t (böngésző, levelező, csevegő), térképdiagram-készítőt, valamint optimalizáló modult és még számos hatékonyságnövelő újdonságot és továbbfejlesztést (például megnövelt sebesség, továbbfejlesztett kompatibilitás, közvetlen PDF-export stb.) tartalmaz.

A felhasználók támogatása kiemelt szempontja a projektnek: kontextus-függő magyar súgó, indexelt kereső, tippek és hangos tippek segítik a felhasználót, sőt animált súgó (összesen 150 perc!) mutatja be a program használatának típuseseteit. Kapható önálló tankönyv és oktató CD-ROM is, illetve a fejlesztő oktatópartnerei akár OKJ és ECDL vizsgákra is felkészítik a felhasználót. Telefonos és online ügyfélszolgálat is a felhasználók rendelkezésére áll.

Sikeres MagyarOffice-pályázat a Sulinet Expressz II. programban

A Sulinet Expressz II. pályázatra a MultiRáció jelentkezését a Projekt Tanács 57/2004 (II.4.) számú határozata alapján elfogadta, így az eddig kizárólag OEM konstrukcióban szereplő MagyarOffice 2.0 irodai csomagok immár önálló dobozos termékként is beszerezhetők az értékesítési pontokon. Ez azoknak a vásárlóknak kedvez leginkább, akik több termékből válogatják össze adó-jóváírási lehetőségük értékét. A pályázatban a MagyarOffice 2.0 minden termékverziója beszerezhető (Kompakt, Standard, Professzionális).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés