Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung merevlemezek a Walt Disney MovieBeam videoszolgáltatás vevőegységeiben

Laptop

Samsung merevlemezek a Walt Disney MovieBeam videoszolgáltatás vevőegységeiben

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Walt Disney Company a Samsung SpinPoint V80 sorozatú merevlemez meghajtóját használja a MovieBeam, a Disney filmek kérésre történő kölcsönzési szolgáltatásának működtetéséhez.

A Samsung SpinPoint V80 160 GB-os kapacitása egyszerre 100 film tárolását teszi lehetővé a vevőegységben, és biztosítja a fogyasztók számára az azonnali hozzáférést a legnagyobb hollywoodi filmstúdiók új filmjeihez és népszerű kedvenceikhez. A MovieBeam egységet használó vevők 100 film közül választhatnak, és minden héten újabb 10 filmmel frissül a szolgáltatás kínálata. A MovieBeam megfizethető áron kapható az USA-ban, mivel nem kell hozzá semmilyen eszközt megvásárolni. A szolgáltatás már elérhető Jacksonville-ben, Floridában, Salt Lake City-ben, Utah-ban és Spokane-ben, Washington államban.

A Samsung SpinPoint V80 meghajtó minimális működési zajt, kis teljesítményfelvételt, kiváló audiovizuális adatáramlási teljesítményt és biztonsági szolgáltatásokat nyújt a filmkalózkodás megelőzésére. A Samsung NoiseGuard és SilentSeek technológiái a hidrodinamikus csapágyazás (Fluid Dynamic Bearing – FDB) fejlesztéssel garantálják a filmek élvezhetőségét, még üresjáratban és keresés alatt is világszínvonalú hanghűséget biztosítva.

A SpinPoint V80 digitális szórakoztatásra készült. Ezen a területen a merevlemez megbízhatósága még kritikusabb, mint az asztali számítógépek esetében. A Samsung fejlett gépészeti alaptechnológiái is hozzájárultak a robusztus kialakításhoz, így a merevlemez minimális rázkódást ad át a kulcsfontosságú komponenseknek, tehát csökkenti a meghibásodás valószínűségét.

˝A Samsung SpinPoint V80 optimális megoldást biztosít a fogyasztók számára nagyméretű digitális audió/videó fájlok, a digitális videószerkesztés, valamint teljeskörű játékalkalmazások kezelésére˝ – mondta TJ Lee, a Samsung Electronics Co. Ltd. HDD részlegének kereskedelemért és marketingért felelős alelnöke. ˝A Samsung erős háttere a fogyasztói elektronika és merevlemezek területén lehetővé tette számunkra az alaptechnológiák kihasználását és egy kategóriájában vezető szintű merevlemez szállítását, mely a fogyasztói elektronikai eszközök használati módjának legoptimálisabb tárolását biztosítja. Nagyon örülünk, hogy hozzájárulhatunk a Disney MovieBeam projekthez, mely új felhasználói élményeket és fogyasztói szolgáltatásokat nyújt˝.

˝A MovieBeam Samsung által fejlesztett merevlemez csúcstechnológiája a motorja az igazán egyedi, házi szórakoztató élmény létrehozásának, mely a mozifilmek otthoni megtekintésének új és kényelmes megközelítését nyújtja˝ -mondta Salil Mehta, a Walt Disney Company üzleti fejlesztések ügyvezető alelnöke.

A Samsung Electronic Corp. Audio-Visual (SECAV) fogyasztói elektronikára specializálódott tesztelési és szolgáltatási támogatást nyújt a gyártóknak és összeszerelő üzemeknek termékeik és technológiáik optimális kihasználása érdekében a digitális szórakoztatás területén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés