Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyteljesítményű EPSON mobil vetítők

Laptop

Nagyteljesítményű EPSON mobil vetítők

Az EPSON EMP-54 és EMP-74 modelljelű adat-/videovetítői a cégnek a professzionális szintű felhasználók számára kínált készülékeinek palettáját hivatottak kiegészíteni.

Mindkét modell kiválóan alkalmas az üzleti és képzési területen történő felhasználásra. Különösen az iskolai táblára történő vetítéshez szükséges színüzemmód, amely a sötét felületre történő vetítéskor is kimagasló színhűség és fényerőt biztosít, minősül értékes újdonságnak ebben a kategóriában. A 2 000 ANSI lumen fényerő és az 500:1 kontrasztarány minden előadást képes dinamikus prezentációvá változtatni. Az olyan kiegészítő biztonsági funkciók, mint a jelszóvédett lopásvédelem és az ellenőrzött üzemidő hosszú, kellemes együttlétet biztosítanak a felhasználóknak, különösen akkor, ha többen is használják a készüléket. A 626.850 forintos (EPSON EMP-54) és a 910.350 forintos (EPSON EMP-74) bruttó végfelhasználói áraknak köszönhetően az EPSON kivetítőinek legújabb generációja minden tekintetben komoly ár-teljesítmény arányt képvisel.

Mozgásba hozott teljesítmény
Az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 készülékek viszonylag csekély, 2,9 kilogrammos súlyuk ellenére óriási, 2.000 ANSI lumen fényerővel tűnnek ki. A készülékben helyet kapott 200 W teljesítményű UHE lámpák kb. 3.000 óra (alacsony fényerő esetén), illetve kb. 2.000 óra zavartalan vetítési élményről gondoskodnak. Mindkét modellben az EPSON új, a fényáteresztés tekintetében optimalizált Dream3 LCD- paneljei találhatók. Ennek révén az EPSON EMP-54 800×600 pixel (SVGA), míg az EPSON EMP-74 1024×768 pixel (XGA) felbontásban történő képmegjelenítésre képes.

Felhasználóbarát – nem idegen szó
Hat különböző, előre beprogramozott üzemmód hivatott arról gondoskodni, hogy minden környezethez a megfelelő beállítás álljon rendelkezésre. Ezek közül mindenek előtt az iskolatáblára történő vetítésekhez szükséges színüzemmódot kell kiemelni, amelyet sötét felületre, mint például az iskolatáblára történő vetítésekhez fejlesztettek ki. Emellett a trapézkorrektúra biztosítja, hogy a vetítési felület optimális állású képet adjon akkor is, ha a vetítőt ferde függőleges helyzetben kell használni. A ˝QuickSet-Up˝ (gyors összeállítás) funkció az üzemkész állapot gyors elérésében nyújt segítséget azzal, hogy mindössze a készülék elektromos vezetékét kell csatlakoztatni a hálózatba, és már kezdődhet is a vetítés.

A fentieken túlmenően az EPSON fejlesztői további hasznos újdonságok kidolgozására összpontosították figyelmüket, amelyek például az egyetlen gombnyomással másik számítógép bemeneti jelére történő átkapcsolás lehetőségét foglalják magukban.

Biztonsági szolgáltatások
A projektor már a bekapcsolás pillanatában jelszóvédett felhasználói logót vetít a falra, ami elrettentésül szolgálhat az esetleges tolvajoknak. Még magasabb biztonsági szinten az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 csak a jelszó begépelését követően hozható működésbe és teszi ezáltal a készüléket használhatatlanná az enyves kezűek számára.

Az időzítési funkció lehetővé teszi, hogy a készülékeket csak bizonyos ideig lehessen használni, ezt követően pedig csak a jelszó megadásával nyílik további vetítésre.

Az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 fejlesztése során az EPSON rendkívüli figyelmet fordított a készülékek zajszintjének csökkentésére. A hűtés területén rendelkezésre álló új technológiák biztosítják a csendes üzemmódot, aminek eredményeként ráadásul még a hűlési időt is sikerült 20 másodpercre korlátozni.

Az EPSON EMP-54/EMP-74-es modelljeinek fontosabb jellemzői:
-A készülékre jellemző saját felbontás: SVGA (EPSON EMP 54) és XGA (EPSON EMP-74)
-Nagy fényerő: 2.000 ANSI lumen
-6 különböző színüzemmód, vetítés iskolatáblára
-Csendes működés
-Automatikus trapézkorrektúra
-Monitorkimenet
-USB-támogatás vezeték nélküli egérrel történő használathoz
-A készülékkel együtt adott kártyaméretű távirányító lerakóval és lapozási funkcióval
-Bővített biztonsági funkciók, időzítéses védelmi funkció
-Gyors indítás (Quick Start) 10 másodperc alatt és gyors lehűlés (Quick Cool down) 20 másodperc alatt
-200 W teljesítményű UHE-lámpa kb. 3.000 óra üzemidővel

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az EPSON három éves garanciát nyújt Európában és két évet a világ más országai viszonylatában. Opcióként 3 éves helyszíni szervizszolgálat (˝Coverplus˝ program) választható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés