Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a legújabb Winamp 5

Laptop

Letölthető a legújabb Winamp 5

A CD-írásra is képes Winamp ötös változata egy hónappal ezelőtti állapotához képest számos változáson ment keresztül; többek között lehetőség van a standard és a lite verzió beszerzésére is.

A Nullsoft bábáskodásával létrejött alkalmazás a ´90-es évek közepén nagy sikerrel mutatkozott be, s azóta is felhasználók tízmillióinak kedvenc audiolejátszó szoftvere. Pár éve kettévált a fejlesztési irány: a 2.xx-es változat és a 3.xx-es verzió annak ellenére, hogy ugyanarra a magra épült, mégis alapvető működésbeli eltéréseket mutatott. A projektvezetők azonban úgy találták, hogy ideje (újra)egyesíteni az erőket.

Mindez a Winamp 5 ˝személyében˝ mutatkozott be a közönség előtt, melynek legújabb változata, az RC8 Full és Lite kiadásban is letölthető, akár szerverünkről is. Ezek egyébként skinezés szempontjából hoznak változásokat az elődökhöz képest, és számos kisebb hibajavításon és teljesítményoptimalizáláson is átestek (a változások részletes listája).


Nézzünk pár újdonságot!

– Winamp 5.0 mind a 2-es (klasszikus), mind a 3-as (modern) sorozat skinjeit támogatja
– továbbfejlesztett library-ja révén könnyebb a zenék és videók között keresni, illetve egyszerűbbé vált a kedvenc internetes rádiókhoz és tévéadókhoz való hozzáférés is
– ugyaninnen már életrajzokhoz, rajongói oldalakhoz és még több információhoz is hozzá lehet jutni
– a felhasználó könnyen leszedheti kedvenc CD-jéről a dalokat az ingyenes AAC formátumba, de továbbra is lehetőség nyílik az MP3-as szabvány használatára is ezen folyamatban
– immár egy CD írása sem okoz gondot a Winamp számára



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés