Connect with us

Hirdetés

technokrata

Stratégiai együttműködési megállapodás a HP Magyarország és a Matáv között a középvállalkozások kisz

Laptop

Stratégiai együttműködési megállapodás a HP Magyarország és a Matáv között a középvállalkozások kisz

A HP teljes termékportfoliója elérhetővé válik a Matáv Üzleti Megoldások Üzletágának kereskedői hálózatán keresztül.

A HP Magyarország és a Matáv stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, melynek értelmében a HP teljes portfoliója (szerverek, tárolóeszközök, PC-k, nyomtatók, digitális fényképezőgépek, szkennerek) ezentúl a Matáv kiemelt üzletfeleket kiszolgáló üzletágának kereskedői hálózatán keresztül is elérhető lesz.

A telekommunikáció és IT konvergenciáját kihasználva, az IT-szolgáltatások és megoldások nyújtásának irányába való elmozdulás az e területen tevékenykedő vállalatok körében szerves fejlődési iránynak mutatkozik. Az elmúlt év piaci mozgásai azt mutatták, hogy az ügyfelek az üzleti folyamataikban jelentkező egyre összetettebb problémákat kívánják e két szakterület együttes lehetőségeinek jobb kihasználásával megoldani.

A HP és a Matáv között létrejött kiemelt partneri viszony mindkét fél számára rendkívüli előnyökkel jár. Az együttműködési megállapodás garanciát biztosít arra, hogy a HP Magyarország több évre visszanyúló tapasztalata és a már vizsgázott termékelemek, beépülve a Matáv által kínált egyes megoldáscsomagokba hatékonyan támogassák az alkalmazók üzletmenetét.

A szoros együttműködés révén a HP kiemelten kezelt ügyfélkörének, a középvállalkozásoknak hatékonyabb módon tudja termékportfolióját értékesíteni, ugyanakkor a Matáv Üzleti Megoldások Üzletága meglévő és potenciális üzletfeleinek még szélesebb, a teljes informatikai kínálatot felvonultató termékskálából kialakított megoldásokat nyújt a jövőben. A Matáv olyan nagyságrendű (több ezres) adatbázissal rendelkezik, melynek segítségével a HP még sikeresebben tuja eljuttatni termékeit a megcélzott vásárlói körhöz.

A HP mint a világ legnagyobb informatikai szolgáltatója a kis- és közepes vállalkozások piacán nyomtató- és kiszolgálótermékeket, mobil eszközöket és PC-ket forgalmaz, valamint a műszaki jellegű igényeken túlmenően különféle finanszírozási és szakmai szolgáltatásokat, vertikális megoldásokat kínál. A HP jelenleg világszerte – több mint 210.000 partnerén keresztül – biztosít helyi szintű elérhetőséget és szakmai ismereteket.

A Matáv novembertől a következő hat új megoldással lép a piacra: szállodai, biztonságtechnikai, ügyfélkapcsolati, távoli elérés, megosztott Internet és kereskedelmi láncok számára kialakított megoldásokkal.

A megoldáscsomagok moduláris felépítésüknek, azaz a részmegoldások önálló működésképességének köszönhetően lehetőséget kínálnak az ütemezett megvalósításra és az egyedi, cégre szabott alkalmazások összeállítására is. Az új komplex megoldások további előnye, hogy egyetlen “kézből”, a Matávtól rendelhetik meg az ügyfelek az informatikai és telekommunikációs megoldásokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés