Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar kalandjáték világelsősége

Laptop

Magyar kalandjáték világelsősége

Magyar fejlesztésű az a kalandjáték, mely a világon elsőként sorozatban jelenik meg.

A Private Moon Studios, akiket eddig csak a lemezkiadásban jártasabbak illetve tájékozottabbak ismerhettek, egy különleges és egyedülálló vállalkozásba fogtak. Az elkövetkezendő két évben minden második hónapban egy újabb kalandjátékkal lepik meg rajongóikat. A történet éppen 100 évvel ezelőtt játszódik, egy brit professzor, Samuel Hunt kalandos útját követhetjük figyelemmel és lehetünk részesei izgalmas történeteinek.

A fejlesztőcsapat két atyja a producerként és zenészként már régóta ismert Pierrot, illetve a kiváló grafikus Falvay László.

Több mint egy éves fejlesztő munka, és több mint öt éves előkészítő munka gyümölcsét élvezhetik a játékosok. Az Agon különlegessége nem csak az, hogy sorozattal most először jelenik meg játékfejlesztő világpiacon, de az is, hogy a Világhálón, a játék saját honlapján a történet tovább folytatódik és figyelemmel követhető. A készítők tudatosan nem csak a hazai piacot célozták meg. A játék angolul szól, de német, francia és magyar felirat is segíthet az eligazodásban.

Szeptemberben debütált a játék. Azóta több külföldi újság és website jelentetett meg (pozitív) kritikát róla; amit kiemeltek, az a színészek hiteles alakítása, ami ritka dolog egy számítógépes játékban, illetve a magával ragadó zene, amin mi valószínűleg nem is csodálkozunk, hiszen Pierrot tehetségéről már korábban is meggyőzött bennünket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés