Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsabb, nagyobb – megújulóban a Fujitsu Tábla PC-je

Laptop

Gyorsabb, nagyobb – megújulóban a Fujitsu Tábla PC-je

A távol-keleti gyártó legújabb Tábla PC-je, a Stylistic ST5000-es piacra dobására készül; az eszköz gyorsabb processzorral, nagyobb kijelzővel és merevlemez kapacitással igyekszik megkedveltetni magát a vásárlók körében.

A Stylistic ST5000-es már a Fujitsu harmadik Tábla PC-je lesz a Windows XP Tablet PC Edtion bejelentése óta. Processzorát tekintve megmaradtak a korábbi modell Pentium III M típusánál, ám ebbe az eszközbe már egy 1 GHz-es órajellel bíró CPU került (szemben a régebben alkalmazott 933 MHz-essel). Operatív tárának mérete (256 MB) változatlan maradt, ám a merevlemez kapacitása 30 GB-ról 40 GB-ra ˝hízott˝. LCD-jének mérete is megnőtt: míg az ST4000-es csak 10,4 colos kijelzővel készült, az új modell már 12 colon képes megjeleníteni az XGA (1024×768 pixel) felbontású képet.

Rendelkezik PC Card és Secure Digital memóriakártya fogadására képes slottal, illetve egy modemmel, Ethernet LAN-vezérlővel, IEEE 1394-es vezetékmentes kapcsolattal valamint egy infravörös és két 2.0-s USB porttal. Létezik egy másik változat is, az ST5000D, mely mindenben megegyezik testvérével, kivéve a vezetékmentes hálózati csatlakozást – ez utóbbiba ennek lehetősége nem került bele.

Az első hírek szerint akkumulátoráról a közel másfél kilogramm tömegű eszköz megközelítőleg 5 órán keresztül üzemképes. Arról azonban, hogy mennyibe fog kerülni, egyelőre nem érkezett információ.

Fizikai paraméterek

Méret: 22×32,5×2,2 cm
Tömeg: 1,45 kg



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés