Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic LCD televíziók ínyenceknek

Laptop

Panasonic LCD televíziók ínyenceknek

Ideális kiegészítő a hálószoba vagy a konyha számára: a négy új Panasonic LCD televízió finom, izgalmasan vékony formája tökéletesen illik a kifinomult ízlésű házi mozi rajongók életmódjához.

Az új, nagy teljesítményű REAL MACH és Acuity technológiáknak, valamint az LCD-AI technológiának köszönhetően a kép minősége egyszerűen páratlan. A mindössze 16 milliszekundumos (ms) gyorsaságú reakcióidő borotvaéles, kristálytiszta képeket biztosít, amelyek abszolút természetesnek tűnnek. A beépített bassz-reflex mélysugárzóval rendelkező Hammer-Drive hangrendszer és az előre irányított hangsugárzók lehetővé teszik azt, hogy a hallgató a hangzás új világaiba merüljön el. Az így keletkező hangzás ezért a legmagasabb szintű térhangzást eredményezi.

A TX-22LT3F és az LA család három tagja révén a Panasonic négy új LCD televíziót kínál a formatervezés iránt rajongó, kimagasló igényeket támasztó felhasználóknak: Már első bemutatkozásakor is teljesen lebilincselők! A készülékek elegáns formája ténylegesen a nappali központi tárgyává teszi azokat még kikapcsolt állapotban is. Lapos kialakításuknak köszönhetően a hagyományos televíziók által igényelt asztalfelületnek csupán töredékét igénylik. Tömegük annyira csekély, hogy akár a falra is felszerelhetőek. Nehéz elhinni, hogy egy beépített tuner és rengeteg más csúcsteljesítményű technológia rejtőzik ezekben a vékony, elegáns LCD televíziókban!

Ez a szenzációs televíziózási élvezet az új, nagy teljesítményű ˝REAL MACH˝ technológiának köszönhető, ami a panel és a vezérlő logika szintjén, továbbá a digitális jelfeldolgozó szintjén egyaránt működik, így több forrásból biztosítja a képminőség javulását. Az egyedülálló ˝REAL MACH˝ rendszer ˝Real Black˝ processzor kivételes kontrasztot biztosít, és gondoskodik a mély, intenzív fekete színről, különösen a sötét jeleneteknél. Világos környezet esetén a fekete szűrő az első fényátbocsátási szintnek és a zavaró fényvisszaverődés mértékének csökkentésével kiváló kontrasztot biztosít. A Mach Enhancer képjavító rendszer folyamatosan javítja a kép tartalmát és szükség esetén automatikusan kiigazítja a képformákat. A még tisztább, egyenletesebb kép garantált.

A Panasonic másik nagy teljesítményű technológiája az Acuity. Ez a jelfeldolgozó technológia számos területen javítja a kép minőségét és jobb felbontású, szenzációsan tiszta, természetes képeket biztosít és gondoskodik a remegő sorok és a nagy méretű villódzó területek vagy a gyors mozgás ábrázolásából adódó zavaró képelemek nélküli tiszta televíziózási élvezetről.

A TX-22LT3F 55,8 centiméter látható képátlójú, 16:9 képarányú képe ragyogó színekben pompázik. A klasszikus 4:3 képarányú modellek, a TX-20LA1F, a TX-17LA1F és a TX-14LA1F 35,8 és 51,2 centiméter közötti képátlót kínálnak. A 160 fokos látószögnek köszönhetően a készülékek fényes képe tisztán felismerhető szinte bármilyen nézőpontból. A bámulatosan gyors, 16 ms-os válaszidő a mozgások első osztályú, csíkmentes megjelenítéséről gondoskodik, így garantálja a tiszta, élethű képeket. A zavaró képzajt digitális némítás szünteti meg. A digitális fésűs-szűrő a felbontás megőrzése mellett a fényesség és a szín jelek szétválasztásával meggátolja a színcsíkok megjelenését, amelyek például a kockás mintázatok megjelenítésekor alakulnak ki.

A hangzás szintén lenyűgözően jó: az új LCD televíziók a Hammer-Drive hangrendszernek köszönhetően kiváló hangzást biztosítanak. Az előre irányított hangszórók impulzus teljesítménye lélegzetelállító, basszussal telt hangélményről gondoskodnak. A környezeti hang technológia sztereo alapokon álló terjedelmes hangzást garantál.

A TX-22LT3F novembertől kapható 2.499 euró áron (kötelezettség nélküli ajánlott ár). A TX-20LA1F és TX-17LA1F modellek októberben jelennek meg a német piacon 1.699 és 1.299 euró áron. A TX-14LA1F decembertől érhető el, 899 euróért.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés