Connect with us

Hirdetés

technokrata

Továbbfejlesztett támogatás az SAP BW alapú környezetekhez

Laptop

Továbbfejlesztett támogatás az SAP BW alapú környezetekhez

A BMC Software fejlett vállalkozásba integrált (business integrated) ütemezési megoldást kínál az SAP üzleti információs tárház alapú környezetekhez.

A BMC Software bejelentette, hogy az SAP környezethez kifejlesztett Control-M vállalkozásba integrált ütemezési megoldás már támogatja az SAP Business Information Warehouse (SAP BW) terméket. A Control-M a teljes vállalat integrálása és irányítása révén az esetleges problémák proaktív módon történő megoldásával – mielőtt azok pénzügyi szempontból hatást gyakorolhatnának a vállalkozásra – segíti az SAP megoldásokon alapuló környezetek rendelkezésre állásának és megbízhatóságának biztosítását. E bejelentésével a BMC Control-M az SAP alkalmazások legszélesebb körére – köztük az SAP Basis Release 4.6 rendszer Computer Center Management System (CCMS) terméke, az adatok archiválása és mostantól az SAP BW – bővíti ki SAP megoldásokhoz nyújtott támogatását.

Az SAP BW, a mySAP Business Intelligence egyik alkotóeleme zárja a kört az üzleti folyamatok és a döntéshozatali folyamat támogatása között egy olyan adattárház platform biztosításával, amely biztosítja a vállalat összes adatforrásából származó adatok integrálását és az üzleti adatszerzési eszközök robusztus készletét bocsátja rendelkezésre. Fejlett ütemezési lehetőségei segítségével a Control-M segíti az SAP BW felhasználóit abban, hogy az SAP BW kötegelt folyamatoknak a más SAP alkalmazásokon és más környezetekben futó kötegelt folyamatokkal történő szoros integrációja révén egységes üzleti folyamatot valósítsanak meg. Ráadásul a Control-M továbbfejlesztett kezelési és monitoring képességeket biztosít az SAP BW folyamatokhoz, ezzel nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára az integrált folyamatáramlások tervezésében.

A fentieken túlmenően a BMC Software Business Service Management (BSM) stratégiája részeként, amelynek célja az IT-erőforrásoknak az üzleti célkitűzésekkel való szoros összekapcsolása, a Control-M lehetővé teszi az SAP ügyfelek számára az esetleges SAP BW ütemezési problémák megismerését, és az ehhez az üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazáshoz szükséges szolgáltatásminőséget biztosítja.

Mint az SAP megoldások piacvezető third party job scheduling megoldása, a Control-M maximalizálja az üzleti folyamatok automatizálását és egységes, kezelhető SAP üzleti folyamatok működését teszi lehetővé. A BMC Software SAP Global Software Partner. Az SAP-vel való szoros kapcsolatának segítségével a BMC Software mindenkor a legújabb, legfejlettebb képességeket kínálja a SAP megoldásokon alapuló környezetekhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés