Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Open ATP Challenger: spanyol győzelem

Laptop

Fujitsu Siemens Open ATP Challenger: spanyol győzelem

Marc López nyerte a Fujitsu Siemens által támogatott Római Tenisz Akadémiát.

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója szombaton átadta Marc Lópeznek az 50.000 amerikai dollár összdíjazású, másodízben megrendezett Fujitsu Siemens Open ATP Challenger férfi tenisztorna egyéni, valamint Ignacio González-Kingnek és Juan-Pablo Guzmannak a páros viadal győzteseinek járó díjakat. Hangsúlyozta, hogy az idei, különlegesen izgalmas verseny először adott alkalmat a tenisz élvezete, valamint az informatika és az infosztráda iránti érdeklődés összekapcsolására: a torna utolsó napjain a budapesti gyermekek SuliNet-TeniszNet elnevezésű program keretében mesteredzők és szakemberek segítségével ingyenes tehetségkutatáson vehettek részt.

A rangos nemzetközi versenyen 12 ország több mint 100 sportolója, köztük a teniszvilág legjobb 200-as listájának több rangos képviselője indult. A legeredményesebb magyar résztvevő a Bardóczky Kornél – Kisgyörgy Gergely páros döntőbe jutott. Élénk érdeklődés kísérte a döntő napján megrendezett tehetségkutató gyermekprogramot, amelyen a budapesti iskolások a SuliNet Express program keretében kedvezményesen megvásárolható Fujitsu Siemens Computers munkaállomásokon ingyenesen ismerkedhettek az informatika rejtelmeivel, mesteredzők irányításával pedig a tenisz fogásaival.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. idén második alkalommal járult hozzá a tenisztorna megrendezéséhez. A névadó vállalat hagyományosan támogatja, szponzorálja, kezdeményezi olyan események sikeres megrendezését, amelyek az informatika felhasználóinak és fejlesztőinek életét is élvezetessé teszik, maradandó élményekkel gazdagítják. Ezért támogatta élenjáró informatikai berendezéseinek ingyenes rendelkezésre bocsátásával a legutóbbi hetekben a Sziget Fesztivált, a Neumann Híd, és a VOLT Fesztivál rendezvényeit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés