Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Flash-lejátszó a Macromedia-tól

Laptop

Új Flash-lejátszó a Macromedia-tól

A Macromedia elindította új Flash Playerének béta tesztelését.

Mióta a Macromedia tavaly bemutatta a Flash MX szoftverét, ez az új verzió lesz az első nagyobb kiadás. Ez egyébként – mint azt már előre is sejteni lehetett, s utóbb be is bizonyosodott – mérföldkőnek mondható lépés volt a fejlesztőcégtől. Míg korábban csak mint animációs formátum szerepelt a flash a köztudatban, a Macromedia újrapozícionálta ˝gyermekét˝, és kiterjesztette használatát az egész website felületére, illetve webalkalmazások létrehozására.

A cég website-járól letölthető új Flash Player újításai elsősorban a teljesítmény javítására koncentrálódtak. Ennek köszönhetően némely Flash tartalom akár tízszer gyorsabban is kezelhető a korábbi állapothoz képest – közölte Lucian Beebe, a Macromedia Flash termékmenedzsere. Beebe azt is hangsúlyozta, hogy ezen fejlesztések létfontosságúak voltak a termék további sorsa szempontjából. ˝A jövőbe kell néznünk, és fel kell tennünk a kérdést magunknak: Mire szeretnék a jövőben használni az emberek a Flash Playerrel? A kérdés megválaszolását követően pedig arra kell törekednünk, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket.˝ – mondta a menedzser.

Újdonság még az automatikus update, mellyel elérhető, hogy a PC mindig a legfrissebb verziójú lejátszóprogrammal legyen ˝felszerelkezve˝. Ugyanakkor az új változat neve, vagy végleges megjelenésének ideje még nem ismert – de a Macromedia termékmenedzsere szerint ez már csak pár hónap kérdése.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés