Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sybase fellendíti a MAC-kezdeményezéseket

Laptop

A Sybase fellendíti a MAC-kezdeményezéseket

Sybase fokozza a disztribúciót, új ASE partneralkalmazásokat jelent be, és közzéteszi a Mac OS X-re kialakított SQL Anywhere Studio 9-et.

A Sybase ASE 12.5 for Mac OS X fokozott disztribúciója

Annak érdekében, hogy a kicsi és közepes méretű vállalatok könnyebben jussanak hozzá a Sybase-technológiához, a vállalat fokozza a disztribúciót a következő négy létfontosságú területen:

Levélben vagy online rendelés — A Sybase ASE 12.5 for Mac OS X most már megvásárolható a MacMall, a MacZones, az Apple.com és a Sybase e-bolton keresztül. Több mint 3 milliónyi Mac-ügyfél vásárol ezekben az üzletekben.
VAR-ok — A Sybase együttműködésről szóló megállapodást írt alá a PowerEasy, a Mac ERP alkalmazásszolgáltatóval; a HundredAcre Solutions-szel, az Egyesült Királyságbeli tartalomkezelő vállalattal; a Mindwrappal, a dokumentumkezelő és képfeldolgozó munkafolyamat fejlesztővel; valamint az Effigenttel, az észak-amerikai WebObjects rendszerek integrátorával és annak indiai irodáival.
ISV-k — A Sybase együttműködik a LiveTime Software-rel, egy help desk szoftverfejlesztővel.
ASP-k — A Sybase ASE 12.5 for Mac OS X már rendelkezésre áll havi bérletre a SCITX-nél, amely egy Santa Cruz-i host létesítmény.

A Sybase ASE 12.5 for Mac OS X már megvásárolható közel 170 ezer viszonteladónál 100-nál is több országban az Ingram Micro-n keresztül.

Az ASE partneralkalmazások lendületet adnak

Az Inoveon, egy orvosi szolgáltató vállalat, amely megoldásokat szállít a szembetegségek felderítéséhez és kivizsgálásához, az ASE 12.5 for Mac OS X-et használja létfontosságú beteg-információi kezelésére, és a digitális sztereoszkópikus retina felvételekhez a diabétesz kivizsgálására. „Adataink jelentik a különbséget a látás és a vakság között.” — mondta William A. Hagstrom, az Inoveon elnöke.

Új SQL Anywhere verzió Mac OS X számára

A Sybase leányvállalata, az iAnywhere Solutions, bejelentette az SQL Anywhere Studio 9 for Mac OS X bétaverzióját. Több mint 7 milliónyi használatban lévő példánnyal világszerte, az SQL Anywhere Studio a mobil, a beágyazott, valamint a kicsi és közepes méretű üzleti környezetek piacvezető adatbázisa.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés