Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dell Inspiron 300m – mininoteszgép az iskolásoknak (is)

Laptop

Dell Inspiron 300m – mininoteszgép az iskolásoknak (is)

Kék-ezüst színekben pompázik a Dell legújabb mininoteszgépe, mely elsősorban az iskolásokat és a második vagy harmadik notebookjukat fogyasztókat célozza meg.

A Dell szóvivői szerint nem mennek szembe az áramlattal. Ugyan jelenleg trendnek mondható, hogy a legtöbb elkelt noteszgép az asztali számítógépek leváltását célozza meg, de a forgalmazó szerint azoknak is kell alternatívát nyújtani, akik a mobilitást és a hosszú üzemidőt mindennél fontosabbnak tartják. Nos, számukra készült az Inspiron 300m.

12,1 colos kijelzővel szerelték fel a kis eszközt, melyet az alaplapra integrált grafikus vezérlő lát el információval. Ugyan egetverő teljesítményre nem lehet számítani ennél a modellnél, de az 1,2 GHz-es, alacsonyfogyasztású Pentium M processzor bőven elég akár digitális fotók szerkesztésére is (azért Doom III-at senki ne akarjon játszani rajta). Operatív tárának mérete 256 MB, míg háttértárolója 30 GB-os kapacitással rendelkezik. Mivel a notebook Centrino mobiltechnológiára épül, ezért elmaradhatatlan része a 802.11b vezetékmentes hálózati hozzáférésre képes modul.

Nézzük a szoftver oldalt: az Inspiron 300m előre telepített Windows XP Home-mal felszerelten vehető meg, emellett még a következő programok járnak hozzá: a Corel WordPerfect, egy ˝zenegép˝, illetve egy, a digitális fotózással kapcsolatos szerkesztési, menedzselési munkákat lehetővé tevő alkalmazás. A noteszgép ára 1600 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés