Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújított nagyképernyős Toshiba notebook

Laptop

Megújított nagyképernyős Toshiba notebook

Még egyszerűbb videonézés és zenehallgatás vár azokra, akik a Toshiba Satellite megújított P25-öse mellett döntenek.

Hétfőn indult útjára az a Satellite P25-ös modell, amely elődjéhez képest már Windows XP Media Center Editionnel rendelkezik – emellett egy CD/DVD-íróval is felszerelték, illetve még több videomemóriával bír a korábbi változattal szemben.

Egész pontosan P25-S607-es a modelltípusa a Toshiba Media Centerrel felszerelt notebookjának. A szintén nem túl régen debütált elődhöz képest a Microsoft szoftverének telepítése lehetővé teszi a felhasználók számára a még jobb audiovizuális élményt. A kezelői felülete ugyanis úgy van kialakítva, hogy nagyobb távolságokról, akár a szoba másik oldaláról is látható legyen. Többek közt ennek (is) köszönhető, hogy az olyan szolgáltatások, mint a tévénézés, videók rögzítése, zenehallgatás a többi Toshiba modellhez képest még könnyebben vihető végbe.

Fent már említettük, hogy a DVD-író optikai egység immár CD-ket is képes égetni, illetve azt is, hogy az eszközben található Nvidia Geforce FX Go 5200-as grafikus vezérlő plusz memóriát kapott. Ezzel tulajdonképpen megduplázta a gyártó a videokártya memóriakapacitását: 32 MB-ról 64 MB-ra. A Media Center lehetőségeinek teljes kiaknázása végett távirányítót is mellékelnek a Satellite ezen típusához.

Ami nem változott: 17 colos LCD, asztali, 2,8 GHz-es Pentium 4 processzor (hyperthreading technológiával), 512 MB-nyi operatív tár, 60 GB-os merevlemez és beépített 802.11b vezetékmentes hálózati kapcsolatot biztosító modul. A Toshiba legnagyobb noteszgépének címét elnyerő eszköz a korábbi P25-öshöz képest árban azonban szintén különbség mutatkozik: mintegy 600 dollárral, 2700 dollárra nőtt ezen Satellite típus megvásárlásához szükséges összeg értéke.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés