Connect with us

Hirdetés

technokrata

Scala: Microsoft Office 2003 alkalmazásokkal integrált kollaboratív ERP-rendszer

Laptop

Scala: Microsoft Office 2003 alkalmazásokkal integrált kollaboratív ERP-rendszer

A Scala Business Solutions és partnere, a Decision Support Panel (DSP) bemutatta, milyen egyszerűen és zökkenőmentesen integrálható egy webszolgáltatásokra épülő megoldás segítségével az iScala kollaboratív ERP-rendszer a Microsoft Office alkalmazásaival.

Ez azt jelenti, hogy a Scala felhasználója bármilyen Microsoft Office 2003-as alkalmazásban dolgozhat – például Wordben, Outlookban, Access-ben vagy Excelben – és használhatja az iScala-alkalmazásának adatait anélkül, hogy be kellene lépnie az iScala-rendszerbe. Az iScala-Office integráció révén a Scala-felhasználók „egyetlen forrású” információ-elérési és -használati megközelítést alkalmazhatnak a rutinfeladatok kényelmes és még gyorsabb elvégzéséhez.

„Annak szemléltetésére, hogy ez milyen hasznos egy Scala-felhasználónak, jó példa lehet az, amikor a kurzort egy vásárlói adatmező fölé állítva – mondjuk egy Microsoft Word 2003 dokumentumban – azonnal megjelenik az iScala-adatbázis ügyféllistája a feladatpanelben.” – mondta Håkan Ebersjö, a Scala Business Solutions termékigazgatója. „A felhasználó gyorsan elérheti az ERP adatait anélkül, hogy el kellene indítania a vállalati erőforrás-tervezési rendszert, így időt és munkát takaríthat meg.”

Az integrált megoldást a Scala és a DSP június 30-án mutatta be a nyilvánosság előtt a Microsoft Tech-Ed Europe 2003 rendezvényen, a Microsoftra épülő termékek és technológiák legfontosabb műszaki oktatási rendezvényén, amely Barcelonában került megrendezésre. Az integrált megoldás szabványos XML-sablonokra és iScala Managerekre épül, amelyek webszolgáltatásokként működnek az ERP-adatbázis és a Microsoft Office dokumentum közötti információcsere során. „Ügyfeleink azonnal látni fogják a webszolgáltatásokra épülő integráció előnyeit, amint az lehetővé teszi számukra, hogy napi szinten használt üzleti szoftvereik együttműködjenek egymással – még kényelmesebben és szorosabban, mint azelőtt.” – folytatta Ebersjö.

Az iScala-Office integráció része a Scala szilárd és régóta fennálló műszaki együttműködésének a Microsofttal. Az integráció lehetőséget ad a felhasználóknak az információk kényelmes elérésére és rendszerezésére, a dokumentumok felügyeletére, valamint hatékony együttműködést tesz lehetővé egy ismerős, Microsoft Office környezetben.

Ebersjö szerint az XML technológia és a webszolgáltatási architektúra az iScala kollaboratív ERP-rendszer lelke, így könnyű volt létrehozni az integrációt a Microsoft ügyféloldali irodai termékei és a Scala irodai háttérmegoldásai között. – „Az ilyen technológia teszi lehetővé azt, hogy a felhasználók a mindennapos munkájuk során használt ismerős Office alkalmazásokkal azonos információforrásokat megosztva dolgozhassanak együtt több részlegnél, országhatárokon átnyúlva.” – mondta Ebersjö.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés