Connect with us

Hirdetés

technokrata

Getright: megjelent a népszerű letöltőszoftver legújabb változata

Laptop

Getright: megjelent a népszerű letöltőszoftver legújabb változata

Annak, aki gyakran tölt le nagyobb állományokat az Internetről, elengedhetetlen egy letöltőmenedzser használata. A paletta széles, és többek között a Getrightot is magában foglalja, mely szoftver a napokban újult meg.

Nagyobb file-ok letöltésénél bizony zavaró lehet, ha valamely okból megszakad a folyamat – főleg, ha már a vége felé járt. Ekkor a bosszankodáson kívül nem nagyon van más tennivaló, csak a művelet újraindítása. Ez alól persze kivétel az az eset, ha a felhasználó valamilyen letöltőszoftvert használ (ilyenkor gyakran fel sem tűnik, hogy a letöltés megszakadt). Szintén nagy segítséget jelenthet egy ilyen program, ha több file-t szeretnénk letölteni, és nem akarjuk egyenként végignyomogatni a letöltési procedúrát – a felhasználó csak beállítja a folyamatot, aztán a program elvégez mindent magától.

A Getright (teljes nevén Getright Download Manager) ötös változatának legújabb verziója, az 5.0.2 már letölthető. Az új változat némileg kevésbé veszi igénybe a felhasználó processzorát, mint a korábbiak – köszönhetően az optimalizálásnak. Ezen felül kijavították benne azokat az ismert hibákat, melyek a program lefagyását okozták a régebbi, 5.0-s és 5.0.1-es verzióknál.

Ezek mellett még számos kisebb változtatást eszközöltek a szoftverben, például jobban használható GetRight Browser, illetve a felhasználónevek/jelszavak kezelése is javult. Kisebb drag&drop ablak használatára is lehetőség nyílik az új változatban, illetve a számozott URL-ek kezelése is könnyebbé vált egy új eszköz révén. Ezen felül jobb prompttal gazdagodott a skinek letöltése utáni listázás, illetve az ASF állományoknál levő átirányításokat is jobban kezeli.

A program természetesen letölthető szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés