Connect with us

Hirdetés

technokrata

Creative PC-CAM 880: a digitális és webkamerák ötvözete

Laptop

Creative PC-CAM 880: a digitális és webkamerák ötvözete

A Creative bejelentette a PC-CAM 880-at, az áttörést jelentő kamerát, amely a csúcsminőségű digitális kamerák funkcionalitását kombinálja a PC kamerák sokoldalúságával.

A PC-CAM 880 igen meggyőző 3 megapixeles (interpolált) állóképeket és 640×480-as videóklipeket készít, amelyeket az 1,5 colos LCD képernyőjén előnézni is lehet. Cserélhető memóriával és TV kimenettel rendelkezik, így a Creative PC-CAM 880 segítségével könnyen lehet szállítani, illetve megosztani képeket a családdal és a barátokkal. A csodás digitális kamera-tulajdonságok mellett a PC-CAM 880 webkameraként is működik, PC-hez csatlakoztatva videókonferenciázásra is használható.

˝A PC-CAM 880 azokat a tulajdonságokat tartalmazza, amelyeket a felhasználóink kértek˝ – magyarázta Geraldine Lee, a Creative WebCamek európai termékmenedzsere. ˝Most egy kamera használatával élvezhetik felhasználóink a digitális fotózás előnyeit is˝.

˝Ez a Creative legjobb tulajdonságokkal felszerelt Dual-kamerája˝ – tette hozzá. ˝A barátok és a család azonnal meg tudja nézni a fotókat a beépített LCD segítségével, illetve rácsatlakoztatva a készüléket egy tévére. A képminőség kiváló, köszönhetően a 2,1 megapixeles CMOS szenzornak, amely garantálja a szebb, tisztább képeket, tónusokat és az élő színeket˝.

A kompakt, pihekönnyű PC-CAM 880 a dobozból kivéve azonnal használható. 16MB beépített memóriával rendelkezik, amelyben 17 darab jó minőségű 2048×1536 vagy 112 darab 800×600 képet, illetve 76 másodperc 640×480-as videót képes tárolni. Kártyahelyébe egy SD vagy MMC kártyát lehet illeszteni, így szinte végtelenné válik a tárkapacitás. Emellett a kis hordtáska jól megvédi a készüléket szállítás közben.

A PC-CAM család duál-mód örökségének köszönhetően a PC-CAM 880 egy PC-s Webkamera duplája. A mellékelt forgatható bázis ideálissá teszi internetes videókonferenciákhoz, miközben a mellékelt szoftverek segítségével csúcsminőségű fotóeditálás, tárolás és megosztás is lehetséges. Emellett az interneten történő publikációt és az internetes konferenciákat is támogatja.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés