Connect with us

technokrata

Új mikrofon és fejhallgató a Logitech-től

Laptop

Új mikrofon és fejhallgató a Logitech-től

A Logitech kiváló digitális hangminőséget biztosító termékeinek skáláját most tovább bővíti a Logitech USB Desktop Michrophone és a Logitech Premium Stereo Headset fejhallgató.

Ezek a kiegészítők bármilyen számítógépet alkalmassá tesznek internetes ˝hangos˝ csevegésre, élvezetesebbé varázsolják a többfelhasználós játékokat, a zenehallgatást, és még beszédfelismerő programokkal is használhatók. A mikrofon és a fejhallgató már kapható a boltokban valamint a Logitech internetes áruházában.

A Logitech USB Desktop Michrophone egyike a Logitech digitális USB technológiára épülő hangtechnikai eszközeinek, melyek hangvisszaadása a modern műszaki megoldások révén rendkívül tiszta, és egytelen mozdulattal egy USB plug-and-play csatlakozóba dughatók. Az USB Mikrofon alapja egy beépített-zajszűrős mikrofon, mely a háttérzajokat kiiktatva a hallgatónak kristálytiszta audió jeleket küld. A talapzaton elhelyezett bekapcsoló gomb világít, amikor a mikrofon üzemel, a mikrofon szára pedig az alaphoz képest könnyen elfordítható, és a megfelelő szögbe állítható.

˝Egyre több ember használ a számítógépével hangtechnikai eszközöket, mivel ezek a termékek a munka és a játék során is megkönnyítik a kommunikációt˝ – mondta Ray Weikel, a Logitech hangtechnikai üzletágának marketing-igazgatója. ˝Mivel felhasználóink sok időt töltenek a számítógépeik előtt, a Logitech fokozottan ügyel rá, hogy ezek a hangfelvevő és hangleadó eszközök jó minőségűek és kényelmesen használhatóak legyenek, és így a lehető legjobb élményt biztosítsák.˝

A Premium Stereo Headset a Logitech sztereó fejhallgató termékcsaládjának negyedik – és egyben utolsó – tagja. Tökéletesen megfelel azoknak a felhasználóknak, akik kényelmet és kiváló hangminőséget keresnek. Beépítve tartalmaz egy zajszűrős mikrofont, egy hangerőszabályzót és egy némítógombot is.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin